Op 3, 4 en 5 oktober 2019 was er een Gerbera driedaagse in onze Effen Anders Bloembinders winkels in Aalten en Dinxperlo. 

Gerbera 1

Gerbera 2

Gerbera 3

Gerbera actie

Samen met een vast groepje collega bloemisten uit het Oosten van het land hebben wij een Gerbera actie opgezet. Ieder van ons heeft drie dagen lang een Natuurlijk Mooi assortiment Gerbera`s op voorraad  gehad met veel verschillende soorten bijzondere Gerbera`s. Dit om u te inspireren en deze prachtige bloem eens goed onder de aandacht te brengen.

Vaasje met Gerbera cadeau

We hadden zoals gezegd een ruime voorraad Gerbera`s in ons assortimen Iedere klant  kreeg deze dagen in onze Effen Anders Bloembinders winkels in Aalten en Dinxperlo een gratis vaasje met een Gerbera cadeau. Dit om u kennis te laten maken met deze veelzijdige bloem die het hele jaarrond verkrijgbaar is. We kijken terug op een geslaagde Gerbera driedaagse.

Variatie

Telkens komen er nieuwe Gerbera`s op de markt. Dit maakt deze bloem voor ons extra prettig want wij willen zoals altijd telkens Effen wat Anders in ons assortiment bloemen. Gerbera`s zijn op zoveel manieren door ons te verwerken. Zomaar een enkele Gerbera op een vaasje zoals tijdens onze actie dagen het cadeau bij elke aankoop het geval is. Maar er kan veel meer.

Gerbera 4

Gerbera 5

Gerbera 6

Gerbera 7

Veelzijdige bloem

Verder gebruiken we Gerbera`s in boeketten en bloemwerk maar ook in bruidsbloemwerk en rouwbloemwerk. Kijk maar eens naar de foto van een van de modellen, Joanne Maalderink, in onze blog indertijd over Gelderlands New Topmodel. Een mooi voorbeeld van bloemsierkunst met de Gerbera in de hoofdrol.

Gerbera United

Een specialist en kweker op het gebied van Gerbera`s is Gerbera United. Op drie locaties kweken ze op 10.5 hectare een grote diversiteit in Nootdorp. De kwekers achter dit bedrijf zijn Dick Kooij en W.P. van den Berg. Met elk een eigen specialiteit. Ze kweken Gerbera`s in vele soorten en maten. Onze lijnrijder De Mooij, die ons iedere dag verse bloemen levert koopt de Gerbera`s via Gerbera United en/of de veiling in en zorgt daarmee voor ons verse assortiment. Net Effen Anders en zoals altijd Natuurlijk Mooi!

Foto`s

Omdat Gerbera`s het hele jaar verkrijgbaar zijn en veelzijdig te gebruiken laten we hierboven en onder enkele foto`s in deze blog zien van eerder werk. Effen Anders Bloembinders Freddie, Daphne, Gerrie, Christel, Betty en Jannie, die ons af en toe nog helpt als het nodig is, verwerken graag Gerbera`s in het werk dat ze binden. Op een van de foto`s staat Ziva, ze kwam in 2017 met haar moeder in onze winkel in Aalten. Ze poseerde met veel plezier voor onze fotograaf en genoot duidelijk van de Gerbera die ze van ons kreeg. Leuk om deze blog uit 2017 nog eens te lezen met helemaal onderaan Ziva. Een Natuurlijk Mooi plaatje die we graag nog een keer laten zien.

Gerbera 8

Gerbera 9

Gerbera 10

Gerbera 11

Effen Anders Inspiratie

Kom langs op 3, 4 en 5 oktober voor Effen Anders Inspiratie met Gerbera`s, creatief, veelzijdig, trendy en sterk. We zien u graag in onze winkels in Aalten en Dinxperlo!

Wij Inspireren

Wij Inspireren 1

 

 

Top