Wat was het bijzonder, Gelderlands New Topmodel. Het is alweer een tijdje geleden, 2014 dat deze wedstrijd werd gehouden. Een van de afleveringen werd opgenomen bij Effen Anders Bloembinders in Aalten en om deze reden willen we nog even terugblikken op deze uitzending

 4 De laatste 5 finalisten

Wat waren de foto`s van de 5 finalisten op deze dag mooi. De modellen; Brigitte de Groot, Ira Beeli de Belfort, Joanne Maalderink, Yulia kattebelt en Esmee Wassink.

1 Esmee Wassink

Esmee Wassink 

 2 De uitzendingen

Tijdens de opname bij Effen Anders Bloembinders waren er nog 5 modellen in de wedstrijd. Er zijn vele selectiedagen aan vooraf gegaan. Bovenstaande foto is gemaakt bij een eerdere opnamedag bij TMC met o.a. Mariana Verkerk.

3 Brigitte de Groot

 Brigitte de Groot

5 Ira Beeli de Belfort

Ira Beeli de Belfort

6 Wedstrijddag in Aalten

Modeshow in Aalten waar door de modellen prachtige creaties werden geshowd van Rianne Cornelissen van RC Couture. Ook ons (haar) bloemwerk en de boeketten werden `Effen Anders` getoond.

Bekijk hier de TV opname bij Effen Anders Bloembinders!

7 Joanne Maalderink

Joanne Maalderink

9 Yulia Kattebelt

Yulia Kattebelt

8 Finale Gelderslands new Topmodel

Uiteindelijk werd, tijdens de finale die in de Sint Catharina kerk in Doetinchem werd gehouden, gewonnen door ons eigen model Esmee Wassink. We zijn nog steeds trots op alle modellen en in het bijzonder op Esmee.

 

Top