Als bloemist bieden we jou graag net effen iets anders

Van persoonlijke boeketten maken tot uniek glas- en aardewerk uitzoeken, wij houden ervan. Met onze trendy, eigentijdse en Natuurlijk mooie producten toveren we graag een glimlach op jouw gezicht.

Want er is niemand zoals jij. Jij bent effen anders.

En wij? Wij inspireren jou graag, in onze winkels en online.

video overons

Effen Anders Bloembinders sinds 2006

De eerste Effen Anders Bloembinders winkel werd in september 2006 geopend in het centrum van Aalten. Daarmee kwam een droom van onze eigenaar Freddie Wassink uit. Na banen bij verschillende bloemenzaken vestigde hij hier zijn eigen moderne bloemenspeciaalzaak. Dit was de plek, waar hij zijn liefde voor seizoensbloemen en natuurlijke materialen kwijt kon. Net effen anders en Natuurlijk mooi. Voor bijzondere klanten, zoals jij.

In 2012 kwam er een tweede winkel bij, in Dinxperlo. Ons hechte team groeide en is inmiddels op volle kracht. Het bruist van de passie, creativiteit en het vakmanschap. We hebben allemaal onze eigen expertises en inbreng. We genieten van wat we doen.

Wij zijn duurzaam bloemist

Wij, bloembinders maar dan Effen Anders zijn gecertificeerd duurzaam bloemist met hart voor de Natuur en het Milieu. Inmiddels hebben we het keurmerk hiervoor behaald zo dragen we samen met jou bij aan een betere wereld.  

Kom eens gezellig kennismaken in onze winkels

We vinden leuk om je te ontmoeten, te helpen en te inspireren. Hieronder stellen we onszelf alvast in het kort aan je voor.


Het team

Freddie

Freddie Wassink Mijn naam is Freddie Wassink en in 2006 opende ik mijn eerste winkel in Aalten. In 2012 kwam daar locatie Dinxperlo bij. Mijn favoriete werk is inkoop en styling. Regelmatig ga ik op pad op de nieuwste trends en bijzonder glas- en aardewerk in te kopen. Ook rouwwerk maken is een van mijn specialiteiten.

Het meest belangrijk vind ik de samenwerking met ons hele team waarin ieder op een eigen `Natuurlijke Mooie` manier een bijdrage levert aan onze `Effen Anders` bloemenspeciaalzaken waarin de klant centraal staat.


Daphne

Daphne PelgrimWat leuk dat jullie een kijkje nemen op onze website! Ik ben Daphne en werk sinds november 2006 bij Effen Anders Bloembinders in Aalten.

We horen van mensen die binnen lopen vaak, wat ruikt het hier lekker en/of  wat hebben jullie een leuk vak. Dat klopt vind ik! We werken met mooie bloemen in allerlei kleuren en afwisselend per seizoen. En het belangrijkste is dat de klant tevreden de deur uitloopt. Met de mooie producten van aardewerk en glaswerk proberen we de winkel er Effen Anders uit te laten zien. Dus mocht je in de buurt zijn, loop gezellig even binnen en geniet met ons mee! 


Betty

Betty GrootnibbbelingVanaf mijn 14e interesseer ik mij voor bloemen en planten. Na mijn opleiding als bloembindster aan "de Rank" ( nu Groenhorstcollege) in Velp heb ik bij diverse mooie bloemenwinkels in de Achterhoek gewerkt en ervaring opgedaan in de bloemenbranche. Nu op mijn 50e werk ik bij Effen Anders Bloembinders in Dinxperlo, waar ik mijn enthousiasme en creativiteit kwijt kan als bloembindster.

Het liefst werk ik met seizoen bloemen en probeer ik samen met mijn leuke collega`s natuurlijk mooie boeketten te binden voor onze klanten. Naast bloemen hebben wij ook een mooi assortiment aan
planten, vazen en ander mooi aardewerk.

Graag help ik ook de klanten en, daar hoort natuurlijk ook af en toe een praatje bij, die combinatie past het best bij mij. Voor mij is een dag geslaagd als mensen met een tevreden glimlach, met iets moois, onze winkel uitlopen. Ik hoop nog heel wat jaren als bloembindster bij Effen Anders in Dinxperlo natuurlijk mooie creaties te maken, graag zie ik je bij ons in de winkel!!


Gerrie

Gerrie Baten

Hallo ik ben Gerrie,
Sinds september 2014 werk ik bij Effen Anders Bloembinders.
Meestal werk ik in Aalten maar ook af en toe in Dinxperlo, ook leuk want in Dinxper is toch alles (ff) anders. Graag maak ik boeketten, maar vind het ook leuk ook met zijden bloemen te werken, of een mooi rouwstuk te maken.
En vind het genieten als de verse bloemen aangesneden zijn en in de winkel staan. Vooral de verschillende werkzaamheden in combinatie met de mooiste bloemen en materialen maken het bloemenvak het mooiste wat er is.


Jannie

JannieWerk en werken 
elke week met een goed gevoel 
heerlijk om te doen in een fleurige entourage - praatje, plaatje
goede woorden - mensen, wensen
nemen, geven - bedienen
werk en werken - uitnodigend
uitdagend, 

gewoon…….Doen!


Christel

Christel WijgmanHallo, mijn naam is Christel en sinds 2015 werkzaam bij Effen Anders Bloembinders in Dinxperlo. Een heel creatief team dat met veel passie voor het vak de mooiste creaties maakt van natuurlijke materialen.
Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het verzorgen van de snijbloemen presentatie en het maken van boeketten en bestellingen. Tevens verzorg ik de workshops in Aalten. Het mooie van ons vak is dat je de emoties van de klant kunt vertalen  in bloemwerk. Of het nu om rouw of trouw gaat, om geboorte of jubileum, het is voor ons als team een uitdaging om daar iets "Effen Anders" van te maken. 


 

Sharon

Freddie WassinkHoi! Mijn naam is Sharon en ik ben de nieuwe aanwinst van dit team! Na mijn stageperiode voor de opleiding styling en design in 2018/2019 was ik hier nog regelmatig aanwezig omdat ik het zo leuk vindt. En ik mag dit leuke en gezellige team versterken! Ik ga de opleiding Specialist Bloem doen bij Aeres in Velp. Dit doe ik 1 dag in de week en de rest van de dagen kan je mij vinden in een van de Effen Anders Bloembinders winkels!

Wat ik zo leuk vind aan het vak is de afwisseling van seizoenen en de creativiteit die je in dit vak kwijt kan. Ook bijzonder glas- en aardewerk kan ik erg waarderen. Wie weet tot snel in een van onze winkels!

Top