We zijn klaar met de restyling. Onze Effen Anders Bloembinders winkels zijn weer helemaal opgefrist en eigentijds. Kom langs in Aalten en/of Dinxperlo en geniet mee. In deze Effen wat Anders blog een compilatie met kleurrijke foto`s.

Graag staan we in onze winkels in Aalten en Dinxperlo voor u klaar maar ook online zijn we vernieuwend bezig. Naast onze Effen Anders Bloembinders winkels die zeker de moeite van een bezoekje waard zijn, zijn we ook graag uw online bloemist.

Het is weer komkommer tijd! Wij genieten van deze tijd want ieder seizoen heeft haar eigen charme. Wat te denken van de Curcumus ofwel Komkommervrucht. Een `Effen Anders` vrucht die we regelmatig gebruiken als decoratie en/of in bloemwerk. Het grote voordeel van deze vrucht is de lange houdbaarheid. 

Wat was het bijzonder, Gelderlands New Topmodel. Het is alweer een tijdje geleden, 2014 dat deze wedstrijd werd gehouden. Een van de afleveringen werd opgenomen bij Effen Anders Bloembinders in Aalten en om deze reden willen we nog even terugblikken op deze uitzending. 

Onze grootste uitdaging is om telkens `Effen Anders` te zijn. Wij zijn weliswaar op twee locaties aan het werk, in Aalten en Dinxperlo. Toch zijn we als hele groep een enthousiast team dat elkaar inspireert en ieder met eigen talenten `Natuurlijk Mooi` aan het werk is. Samen staan we sterk!

Effen Anders Bloemenabonnement

Wie heeft dat niet? Druk, druk, druk en daarom niet vaak genoeg tijd om langs te gaan bij moeder, vader, oma, opa of die lieve vriendin. Volgende week misschien..., maar ook dan schiet het er soms bij in. Wilt u toch laten weten dat u aan hem/haar denkt? Dan is het Effen Anders Bloemenabonnement een uitkomst.

Top