Een van onze mooiste leveranciers van glaswerk is toch wel Dutz Collection. Lees en bekijk deze blog voor meer informatie, ideeën en weetjes.

Durf Uitgesproken Te Zijn

Glaswerk van Dutz Collection is eigentijds en vernieuwend.
Wist je dat de naam Dutz staat voor Durf Uitgesproken Te Zijn? Een zeer toepasselijke naam voor telkens weer Effen Anders glaswerk vol kleur en passie geblazen.

Dutz glaswerk 1

Glasblazen

Dutz glaswerk past goed bij ons Effen Anders Bloembinders want Dutz staat voor Durf Uitgesproken Te Zijn en wij van Effen Anders Bloembinders durven dat wel. Ons motto: Effen Anders en zoals altijd Natuurlijk Mooi , en het motto van Dutz sluiten goed bij elkaar aan. Iedere vaas, schaal, pot, windlicht en kandelaar is mondgeblazen en handgevormd. Glasblazen is een ambacht met echt vakmanschap van de glasblazers, in dit geval uit de Oost Europese glasfabrieken.

Nethroma

Dutz Collection is eigendom van de firma Nethroma, dit is een bedrijf dat zich de afgelopen jaren steeds meer ontwikkelde met een eigen stijl door het zelf ontwerpen van ambachtelijk glas. Ieder seizoen is er bij ons weer een verrassende nieuwe collectie te vinden waar we trots op zijn. Uitgesproken is deze collectie zeker, kleurrijk, stijlvol, tijdloos en toch trendy. Kortom, helemaal `Effen Anders` en zoals altijd `Natuurlijk Mooi`!

Effen Anders

Kom langs in onze winkels in Aalten en Dinxperlo waar we telkens weer een bijzondere Dutz collectie op voorraad hebben. Natuurlijk Mooi glaswerk gecombineerd met Effen Anders bloemen, echt een eigentijdse combinatie die telkens weer Effen wat Anders is. Soms met één bloem soms met een heel boeket. Echt een lust voor het oog. Kijk maar op de foto`s hieronder waar we alvast enkele voorbeelden van onze nieuwe collectie laten zien. 

Dutz glaswerk 2

Dutz glaswerk 3

Dutz glaswerk 4

Dutz glaswerk 5

Dutz glaswerk 6

 

 

Top