Gebrek aan groene vingers, tijd of zonlicht? Da’s geen enkel probleem bij zijden kunstbloemen. Die van Silk-ka zijn helemaal Effen Anders en Natuurlijk mooi.

Zijden bloemen 1

zijden bloemen 2

Levensechte kunstbloemen bieden je jarenlang plezier

Denk jij bij bloemen die altijd bloeien en nooit water nodig hebben: bah, plastic nepbloemen? Laat je dan verrassen door ons assortiment zijden bloemen van Silk-ka. Die zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Kijk maar naar de foto’s op deze pagina. Prachtige kunstwerkjes toch?

Met zijden kunstbloemen kun je alle kanten op

En dan bedoelen we ook letterlijk en figuurlijk alle kanten. Een bloem op zijn kop hangen? Geen probleem. Bloemen uit verschillende seizoenen combineren? Ook dat kan. De zijden bloemen van Silka-ka zijn geschikt voor elke plek, voor elk moment en voor elk persoon.

Omdat kunstbloemen geen speciale verzorging of standplaats nodig hebben kun je ze overal neerzetten. Van een tochtige kantoorbalie tot een kamer waar weinig daglicht is: ze doen het altijd goed. Dat maakt kunstbloemen tot een handig alternatief voor echte bloemen.

Wat zijn de voordelen van kunstbloemen?

Nou, wat dacht je van: geen waterkringen onder een bloemstuk, geen uitgebloeide bloemen meer op tafel of geen kalkranden in je (smalle) vaas? En vergeet ook de lange levensduur en de enorme hoeveelheid creatieve mogelijkheden niet. Kunstbloemen staan garant voor eindeloos lang plezier.

Wij combineren de zijden bloemen van Silka-ka bijvoorbeeld graag met stronken of takken. Of met glaswerk. Met één enkele kunsttak in een mooie vaas kun je al echt een statement maken in een interieur.

Zijden bloemen 3

Zijden bloemen 4

Zijden bloemen van Silka-ka zijn Flowers for Life

Kwaliteit vinden we belangrijk. Daarom werken we graag met de kunstbloemen van Silka-ka. Hun handgemaakte zijden bloemen zijn niet alleen nét echt en Natuurlijk mooi, maar ook duurzaam. Het motto van Silka-ka is namelijk Flowers for Life (Bloemen voor het leven)! Daar kunnen wij ons bij Effen Anders Bloembinders helemaal in vinden.

Wist je trouwens dat de zijden bloemen van Silka-ka in Nederland worden ontworpen? De showroom zit in Hengelo (Overijssel). We vinden het elke keer weer een feest om daar nieuwe modellen uit te zoeken. Keuze genoeg uit het enorm ruime assortiment.

Welke zijden bloem past bij jou?

Een tulp, hortensia, gloriosa of orchidee? Als je wilt, kun je elke dag genieten van je favoriete zijden bloem. Bekijk onze voorraad zijden kunstbloemen eens in één van onze winkels. Wie weet brengt het je op leuke ideeën; lekker effen iets anders dan anders.

Zijden bloemen ook verkrijgbaar in onze webshop

Neem een kijkje in onze webshop. Is het niet wat je zoekt  kom dan langs of neem contact met ons op via mail of telefoon. Abonneer je op onze nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

 Zijden bloemen 5

Top