Stel je eens voor: altijd verse bloemen in huis. Bij jezelf of bij iemand die je liefhebt. Jij bepaalt de kleur, bezorgdata en het budget. Wij doen de rest.

Bloemenabonnement 3

Abonnement voor bloemen

Maak het jezelf gemakkelijk

Natuurlijk verwelkomen we je graag in onze winkels. Maar we snappen ook - zeker in deze coronatijd - dat het jou niet altijd uitkomt om bij ons langs te komen.

Daarom hebben we iets ontwikkeld waarmee jij jezelf, of iemand anders, moeiteloos en regelmatig kunt verwennen met een verrassende bos aandacht.

Dat ‘iets’ is: het Effen Anders Bloemenabonnement.

Superhandig en ook nog eens helemaal naar jouw wens in te richten.

Jouw persoonlijke Effen Anders Bloemenabonnement

Elk Effen Anders bloemenabonnement is uniek. Jij bepaalt namelijk zelf:

 • Hoe vaak je bloemen wilt laten bezorgen. En bij wie.
  Bijvoorbeeld om de twee weken of één keer per maand. Of hoe vaak en waar in Nederland je maar wilt.
 • Op welke data wij de boeketten moeten laten bezorgen.
  De bezorgers staan dan op de gewenste dagen voor de deur.
 • Wat een boeket mag kosten.
  Zodat je altijd weet waar je aan toe bent.
 • Welke kleuren je graag in het boeket terugziet.
  Zodat elk boeket bij de smaak en het interieur van de ontvanger past.

Zonder moeite altijd effen wat anders fleurigs in huis; dat is het voordeel van ons Bloemenabonnement. Echt iets om naar uit te kijken.

Extra voordeel: gratis leenvaas bij elk abonnement

Zodra de bloemen zijn bezorgd, hoeft de ontvanger alleen nog maar te bedenken waar die ze neerzet. Wij hebben de stelen al goed aangesneden en de bloemen mooi geschikt.

Wist je dat je ook niet hoeft te zoeken naar een geschikte vaas? Bij elk abonnement leveren we namelijk een prachtige leenvaas. Zo heb je altijd de juiste vaas in huis, waarin het boeket goed tot zijn recht komt.

Wie verwen jij met een Bloemenabonnement?

Jezelf, je partner, moeder, vader, opa, oma, buurman of een lieve vriendin? Iemand die je een hart onder de riem wilt steken? Iemand die je niet zo vaak kunt bezoeken als je zou willen? Of iemand die je gewoon net effen iets anders gunt? Met een persoonlijk bloemenabonnement geef je – jezelf of iemand anders - echt iets bijzonders.

Bloemenabonnement afsluiten? Bel, mail of kom langs

Vertel ons je wensen, dan maken wij jouw persoonlijke Effen Anders bloemenabonnement meteen in orde. Tussentijds aanpassen of stoppen? Dat is ook zo geregeld. Neem vandaag nog contact met ons op. Des te eerder kan het genieten beginnen!

Bloemenabonnement 2

Bloemenabonnement 1

 

Top