Met een Effen Anders Bloemenabonnement altijd verse bloemen in huis!

Bloemenabonnement 3

Effen Anders Bloemenabonnement een uitkomst

Wie heeft dat niet? Druk, druk, en daarom niet vaak genoeg tijd om langs te gaan bij moeder, vader, oma, opa of die lieve vriendin. Volgende week misschien..., maar ook dan schiet het er soms bij in. Nu in deze Coronatijd kan het misschien helemaal niet. Wilt u toch laten weten dat u aan hem/haar denkt? Dan is het Effen Anders Bloemenabonnement een uitkomst.

Bepaal zelf uw abonnement

Een Effen Anders Bloemenabonnement kunt u helemaal zelf invullen. Hoe vaak we een boeket bezorgen (bijvoorbeeld één keer per twee weken of één keer per maand), op welke datums, de kleuren en ook wat het mag kosten. Wij verzorgen op de afgesproken dagen een `Natuurlijk Mooi` boeket, keurig aangesneden en op een leenvaas gezet en we houden rekening met de wensen van gever en ontvanger.

Een Natuurlijk Mooi gebaar

De ontvanger hoeft alleen een mooi plekje te zoeken en kan dit boeket neerzetten zonder gedoe. Dit is de manier om aan een dierbare te laten weten dat u hem/haar niet bent vergeten. Dit gebaar zal zeker gewaardeerd worden want wie wil nu niet speciale `Effen Anders` aandacht van kind, kleinkind, dochter, zoon of goeie vriend. Er wordt niet voor niets gezegd "Zeg het met bloemen"!

Met gratis leenvaas

Ook handig omdat niet iedereen voor ieder boeket de juiste vaas in huis heeft. De leenvaas die we bij het boeket leveren is de oplossing voor dit probleem. Dit maakt het Effen Anders Bloemenabonnement zo makkelijk want eenmaal aangegeven houden wij de data`s in de gaten en heeft u er geen omkijken meer naar.

Kom langs, bel of mail ons

Bloemen passen bij iedere gelegenheid en zijn altijd welkom. Als gebaar van troost, medeleven, geluk, felicitatie of zomaar omdat iemand de liefste is op de hele wereld. Een bloemenabonnement geeft iemand de aandacht die hij/zij verdient. Bloemen geven harmonie en warmte op het juiste moment. Geef uw dierbare een `Effen Anders`bloemenabonnement cadeau. Kom langs, bel of mail ons.

Bloemenabonnement 2

Bloemenabonnement 1

 

Top