Onze winkels zijn vernieuwd en helemaal in stijl van het komende seizoen waarin het gezellig, eigentijds en sfeervol is. Een terugblik op najaar 2017. Kom net als Ziva (zie foto) langs je bent van harte welkom!

Aalten en Dinxperlo 1

Kom gezellig langs!

Je kunt komen genieten van onze vernieuwde winkels en de  nieuwe collectie glas- en aardewerk, verse snijbloemen, groene planten, bloemwerk, Kerst en decoratiematerialen, leuke kaarten en kaarsen uit onze collectie van Ester & Erik.

Ester en Erik

Ester en Erik is een familiebedrijf, gegrond op vakmanschap van hoge kwaliteit en met een lange traditie van met zorg en passie, handgemaakte kaarsen. De lange kaarsen hebben we al langer in onze collectie, telkens met nieuwe kleuren. Deze worden uit het frame geknipt op het moment van aankoop. Zo blijven de kaarsen kaarsrecht voor gebruik. Nieuw is de collectie geurkaarsen zoals in het midden op de foto hierboven. Een mooi uitziende kaars in pot met deksel. Deze kaars verspreidt een Scandinavische geur van puur natuur. Er zijn verschillende geuren.

Esther en Erik 3

boeket 2

Janine Hospes

Tijdens ons Open Huis op 3 november heeft Janine Hospes bij Effen Anders Bloembinders optreden. Janine is een eigenzinnige singer-songwriter die haar liedjes met gitaar begeleidt. Ze dwaalt graag rond in de natuur, in boeken en haar hoofd en schrijft over alles wat ze ziet, beleeft en voelt. Janine zingt de verhalen die zij schrijft tot leven. Het zijn mooie, kleine liedjes met diepgang die je vragen om écht te luisteren zodat je deelgenoot wordt van haar wereld en observaties en ziet wat zich afspeelt onder de oppervlakte.

EP Telltale

Haar stem is warm en heeft een eigen, herkenbaar geluid. Janine kan je raken door haar zachtheid, maar ook door haar krachtige uithalen. Onlangs is haar EP Telltale uitgekomen. Tijdens haar optreden bij Effen Anders Bloembinders heeft zij de liedjes van haar EP laten horen. Het klonk werkelijk prachtig. Kijk hier een filmpje van Janine Hospes dat ze in de kelder van onze winkel in Aalten zong in 2014.

Janine 4

 Hangplanten 6

Planten

Deze tijd van het jaar is een bijzondere en mooie periode, kom bij ons langs en geniet mee. Vooral onze collectie planten is groter geworden want planten zijn helemaal van deze tijd. We hebben hier al eerder een Effen wat Anders blog over geschreven. Bijzonder is de trend van hangplanten waarmee oude tijden herleven. Kijk maar hoe leuk dit staat op de foto`s hierboven.

Starlightz Sterren

De nieuwste Starlightz Sterren zijn weer binnen. VAN VERRE, de leverancier van deze handgemaakte bijzondere sterren, reist langs historische handelsroutes en ontmoet de makers van voorwerpen met een eerlijk verhaal.  Krachtige, kleurrijke en inspirerende voorwerpen, vol cultuur en avontuur met elkaar vermengd. De producten van Van Verre raken en inspireren je omdat deze meer zijn dan enkel gebruiksvoorwerp of massaproduct. Ieder product is cultuurdrager en vertelt een verhaal van tradities en andere culturen. 

Van Verre

Van Verre onderscheidt zich met oog voor schoonheid, oog voor detail en oog voor essentie en zo herken je ambacht, vakmanschap en het handschrift van de maker. Van Verre staat voor Fair Trade en werkt met hart en ziel. Dit past helemaal bij ons Effen Anders motto: `Effen Anders en zoals altijd `Natuurlijk Mooi`! 

Starlightz Sterren 7

Decoratie 8

Ziva 9

Ziva

Soms komt er zomaar een Natuurlijk Mooi - Effen Anders moment. Dit gebeurde afgelopen week toen Ziva onze winkel binnen kwam en met een stralende lach spontaan wilde poseren voor de amateurfotograaf. Dit inspireerde ons tot het onderstaande gedichtje. Bedankt Ziva voor dit mooie moment!

Alle bloemen houden van
Mensen, vooral kinderen
Zonder gedachten of plan
Laat `t kind zich niet hinderen
 
Vrolijk, speels, heerlijk vrij
Dansend door het leven
Spontaan, ontspannen, blij
Wil ze alle bloemen geven

Kijk nu toch hoe bijzonder
Zo genieten is een kracht
Een Natuurlijk Mooi wonder
Als je vol vertrouwen verwacht
 
Dit Effen Anders moment
Doet ons stilletjes beseffen
Dat we telkens ongepland
Het geluk kunnen aantreffen

Top