Hierbij een terugblijk van de restyling 2017.  In deze Effen wat Anders blog een compilatie met kleurrijke foto`s.

 In een groen groen1

In een groen groen9

Ieder seizoen Effen wat Anders

Ieder seizoen passen we onze winkels aan met de nieuwste collectie glas- en aardewerk en andere styling. De restyling van najaar 2017 hebben we wat grootser aangepakt. Leuk om dit nog weer terug te kunnen zien en lezen.

Des Pots en Dutz

De nieuwe najaarscollectie glas- en aardewerk van dat jaar heeft een Natuurlijk Mooi plekje gekregen in de vernieuwde winkels. Een uitgebreide collectie vazen en potten van Des Pots en Dutz. Ook van Quint Living en Ecri living hebben we aardewerk in alle soorten en maten.

Aandacht voor groen

In onze vernieuwde winkels is er veel aandacht voor groen. Planten, hangplanten, bloeiende planten in alle soorten en maten staan op u te wachten. Lees ook onze eerdere blog `Zuivere lucht door planten` want het is bewezen dat planten goed zijn voor de atmosfeer.

In een groen groen3

In een Groen groen4

Bloemenhoek

Verder heeft de bloemenhoek een groter assortiment want we zijn en blijven bloembinders maar dan net Effen Anders! Onze grootste uitdaging is om telkens nieuwe soorten in ons assortiment te hebben. Seizoensbloemen daar werken we graag mee.

Natuurlijk Mooi

Met deze foto`s krijgt u een indruk van de veranderde winkels in 2017, leuk om nog eens terug te zien. We blijven Natuurlijk Mooi en vertrouwd, enthousiast, eigentijds en vakbekwaam Effen Anders voor u klaar staan. Ook in het huidige jaar. Kom een kijkje nemen, u bent van harte welkom!

Lucht - Aarde - Water - Vuur

We hopen dat we op de vele inspirerende tips die we van u kregen een goeie aansluiting hebben gevonden. Mocht u nog iets missen, laat het ons weten want onze wens is dat u tevreden bent. 
In een groen, groen.......... Effen Anders Bloembinders werken we met alle elementen: Lucht - Aarde - Water - en Vuur, geniet van de foto`s en het gedicht hieronder.

In een groen groen5

In een groen groen8

Natuurlijk Mooi groen
Heerlijk zuivere LUCHT
Een veranderd seizoen
Het leven in vogelvlucht

In een groen groen7

Steeds weer Effen Anders
Dichtbij Moeder AARDE
Met vrolijke omstanders
`n Sfeervolle meerwaarde

In een groen groen6
 
Effen wat Anders creatief
`t Stroomt als fris WATER
Een verrassend alternatief
Atmosfeer vol geschater

In een groen groen2

Een verfrissend assortiment
Enthousiasme vol VUUR
Ons avontuurlijk experiment
Dit jungle groen avontuur

In een groen groen10

Alle ELEMENTEN tezamen
Weg met saaiheid en sleur
De nieuwe ideeën kwamen
Natuurlijk Mooi, vol kleur
 
Via uw Effen Anders adviseur


Op naar een GROEN seizoen!

Top