We zijn klaar met de restyling. Onze Effen Anders Bloembinders winkels zijn weer helemaal opgefrist en eigentijds. Kom langs in Aalten en/of Dinxperlo en geniet mee. In deze Effen wat Anders blog een compilatie met kleurrijke foto`s.

De kelder in Aalten volgt later en als deze klaar is houden we op 3 en 4 november Open Huis.

In een groen groen1

De nieuwe najaarscollectie glas- en aardewerk is binnen en heeft een Natuurlijk Mooi plekje gekregen in de vernieuwde winkels. We hebben de nieuwste vazen en potten van Des Pots en Dutz binnen. Ook van Quint Living en Ecri living hebben we aardewerk in alle soorten en maten.

In een groen groen9

In onze vernieuwde winkels is er veel aandacht voor groen. Planten, hangplanten, bloeiende planten in alle soorten en maten staan op u te wachten. Lees ook onze eerdere blog `Zuivere lucht door planten` want het is bewezen dat planten goed zijn voor de atmosfeer.

In een groen groen3

Verder heeft de bloemenhoek een groter assortiment want we zijn en blijven bloembinders maar dan net Effen Anders! Onze grootste uitdaging is om telkens nieuwe soorten in ons assortiment te hebben. Seizoensbloemen daar werken we graag mee.

In een Groen groen4

Met deze foto`s krijgt u alvast een indruk van de veranderde winkels maar we blijven Natuurlijk Mooi en vertrouwd, enthousiast, eigentijds en vakbekwaam Effen Anders voor u klaar staan. Kom alvast een kijkje nemen, u bent van harte welkom!

In een groen groen5

We hopen dat we op de vele inspirerende tips die we van u kregen een goeie aansluiting hebben gevonden. Mocht u nog iets missen, laat het ons weten want onze wens is dat u tevreden bent.
In een groen, groen..... Effen Anders Bloembinders werken we met alle elementen: Lucht - Aarde - Water - en Vuur. Over vuur gesproken, het seizoen van de kaarsen komt er weer aan. Daarover de volgende keer meer.

In een groen groen8

Natuurlijk Mooi groen
Heerlijk zuivere LUCHT
Een veranderd seizoen
Het leven in vogelvlucht

In een groen groen7

Steeds weer Effen Anders
Dichtbij Moeder AARDE
Met vrolijke omstanders
`n Sfeervolle meerwaarde

In een groen groen6
 
Effen wat Anders creatief
`t Stroomt als fris WATER
Een verrassend alternatief
Atmosfeer vol geschater

In een groen groen2

Een verfrissend assortiment
Enthousiasme vol VUUR
Ons avontuurlijk experiment
Dit jungle groen avontuur

In een groen groen10

Alle ELEMENTEN tezamen
Weg met saaiheid en sleur
De nieuwe ideeën kwamen
Natuurlijk Mooi, vol kleur
 
Via uw Effen Anders adviseur


Op naar een GROEN seizoen!

Top