Haal planten in huis voor sfeer en zuivere lucht! We hebben een Effen Anders collectie planten voor iedere plek in huis.

Planten zorgen voor sfeer in huis

Een belangrijke toevoeging voor de sfeer in jouw huis of kantoor zijn planten. We hebben ze in allerlei soorten en maten, groen, bloeiend, binnen, buiten. Voor onze collectie gaan we regelmatig naar de groothandel in Ede of Aalsmeer. We zoeken graag planten uit die net `Effen Anders` zijn.

Zuivere lucht 1

Zuivere lucht 9

Zuivere lucht

Wist je dat planten een positief effect kunnen hebben op de luchtkwaliteit in huis of op kantoor? Zo geven onze meubels, kleding, vloerbedekking, muurbedekking, verf en printers chemische stoffen af die niet gezond voor ons zijn. Onderzoek heeft aangetoond dat planten in staat zijn om deze stoffen uit de lucht op te nemen en daardoor de lucht te reinigen.
Planten kunnen alle chemische stoffen die in de lucht zweven (zogenaamde vluchtige verbindingen) opnemen. De ramen regelmatig open gooien is goed voor de ventilatie maar daarnaast kun je planten binnen zetten want daarvan is in meerdere studies onomstotelijk bewezen dat het perfecte stofvreters, luchtzuiveraars en stressverlagers zijn. Hoe meer verschillende planten bij elkaar staan, hoe sterker het gezonde effect! De nummer één volgens NASA als het gaat om luchtzuiveren is de klimop (Hedera), maar ook bijvoorbeeld de Sansevieria, Scheflera, Dracaena en de Chlorophytum geven een prima resultaat.

Interieur

Naast de luchtzuiverende werking geven planten ook sfeer en gezelligheid. Sommige bloeiende planten van vroeger zijn weer helemaal trendy en geven kleur en fleur aan jouw interieur. Groot, klein, bloeiend of groen, planten zijn een bijzondere aanvulling in jouw huis. `Effen Anders` en zoals altijd `Natuurlijk Mooi`!

Verzorging

De ene plant vraagt meer verzorging dan de andere en planten vragen verschillende plekken in huis. Soms hebben ze veel licht nodig en andere zijn tevreden met wat minder zon. Op deze foto`s kun je een indruk krijgen van de diversheid van onze collectie planten. Bij aankoop in een van onze winkels geven we je graag advies.

Trendy

Helemaal van nu zijn de hangplanten. Terug, echt uit de jaren 70 en nu weer helemaal trendy. Deze hangplanten zoals bijvoorbeeld het Erwtenplantje en Lantaarnplantje kunnen op verschillende plekken en hoogtes geplaatst een hele ander uitstraling aan jouw kamer geven. Kom langs in een van onze winkels en bekijk onze telkens wisselde collectie planten. Je bent van harte welkom. Lees ook onze Effen wat Anders blog Planten en Varens.
Geniet hieronder mee van de foto`s met afwisseling in de collectie die we bieden. Onze voorraad is telkens weer Effen Anders maar zoals altijd Natuurlijk Mooi. Kom langs, we hebben voor ieder plekje een leuke plant. 

Zuivere lucht 4

Zuivere lucht 5

Zuivere lucht 6

Zuivere lucht 3

Zuivere lucht 7

Zuivere lucht 8

Zuivere lucht 2

Zuivere lucht 10

 

Top