Effen Anders Bloembinders inspireert met Bloemsierkunst tijdens de Advent/Kerst-Impressie. Kom langs in onze winkels in Aalten en Dinxperlo. 

Effen Anders Bloembinders Inspireert

Al sinds onze start in 2006 inspireren we op Effen Anders wijze. De laatste jaren hebben we dit o.a. gedaan met onze Inspiratieavonden vol Bloemsier- en Kunst of de Open Dagen. Uiteraard staat het hele jaar tijdens de openingsuren onze Effen Anders deur voor je open, in Aalten en Dinxperlo.

Effen Anders Bloembinders Aalten en Dinxperlo

Of je nu naar Effen Anders Bloembinders in Aalten of Dinxperlo komt. Ons team staat graag met Natuurlijk Mooie Boeketten, (Kerst) Bloemwerk, Zijden Bloemen, Planten, (Kerst) Decoratie, Starlightz Sterren, Glas- en Aardewerk voor je klaar. De deur staat voor je open!  Geen tijd om langs te komen? Dan is Online bestellen een optie! Samen maken we de komende donkere dagen Effen Anders gezellig en vol sfeer.

Advent/Kerst-Impressie 2022

Dit jaar kun je op vrijdag 2 december sfeer komen proeven in onze winkels in Aalten en Dinxperlo tijdens de Advent/Kerst-Impressie van 16.00 uur t/m 21.00 uur.  Onze winkels zijn omgetoverd in Advent/Kerstsfeer. We geven bloemwerk demonstraties en voor iedere belangstellende is er een hapje en een drankje. Tijdens deze Advent/Kerst-Impressie geven wij 10% korting op alle Kerstartikelen.

Effen Anders Bloembinders Aalten en Dinxperlo

Effen Anders Inspiratie 2019 1

Effen Anders Inspiratie 2019 2

Effen Anders Inspiratie 2019 3

Moonlight X-Mas Schopping in Dinxperlo 

Op vrijdag 16 december 2022 is er in Dinxperlo Moonlight X-Mas Shopping tot 21.00 uur. Kom gezellig langs, je bent van harte welkom.

Nieuw teamlid

Een nieuw gezicht tussen alle vertrouwde Effen Anders Bloembind(st)ers. Naast Freddie, Daphne, Betty, Gerrie, Christel en Jannie werkt nu Sharon bij ons team. Sharon stelt  zich zelf aan je voor. ‍Hoi! Mijn naam is Sharon en ik ben de nieuwe aanwinst van dit team! Na mijn stageperiode voor de opleiding styling en design in 2018/2019 was/ben ik hier nog regelmatig aanwezig omdat ik het zo leuk vindt. En ik mag dit leuke en gezellige team versterken! Ik ga de opleiding Specialist Bloem doen bij Aeres in Velp. Dit doe ik 1 dag in de week en de rest van de dagen kan je mij vinden in een van de Effen Anders Bloembinders winkels!Wat ik zo leuk vind aan het vak is de afwisseling van seizoenen en de creativiteit die je in dit vak kwijt kan. Ook bijzonder glas- en aardewerk kan ik erg waarderen. Wie weet tot snel in een van onze winkels! 

Het Effen Anders team

Het Effen Anders team zal ervoor zorgen dat de komende maand er verspreid door de winkels Kerstbloemwerk staat en veel Effen Anders decoratie materiaal om thuis een fijne Advent-Kerstsfeer te kunnen creëren. Op deze manier wordt de komende Advent- en Kerstperiode zoals altijd Natuurlijk Mooi.

Effen Anders Bloembindster Sharon

Effen Anders Inspiratie 2019 4

Effen Anders Inspiratie 2019 5

Effen Anders Inspiratie 2019 6

Effen Anders Advent Kertst 2021 
Jouw Offline en Online Bloemist

Naast onze winkels in Aalten en Dinxperlo zijn we ook online bezig. Je kunt ons online vinden op veel Social Media kanalen zoals Facebook en Instagram maar ook Pinterest. Uiteraard hebben we een webshop zodat je ook makkelijk online bloemen en artikelen kunt bestellen. Wil je net Effen wat Anders dan in de webshop te vinden is, bel of mail ons dan, Zo is er heel veel mogelijk en betalen kan via een handige betaal link die we na jouw bestelling mailen. We zijn graag jouw Offline en Online bloemist!

Fotograaf Joyce Schieven

De prachtige foto`s in deze blog zijn gemaakt door fotograaf Joyce Schieven. Al jaren legt ze Natuurlijk Mooie momenten op haar eigen Effen Anders wijze voor ons vast. Geniet mee van de foto`s die we zoveel mogelijk in deze blog willen laten zien. Zo kun je alvast in de stemming komen van veel Effen Anders inspiratie.

Feestmaand

Onze winkels in Aalten en Dinxperlo zijn inmiddels helemaal in Advent-Kerststijl met bloemwerk, boeketten, decoratie, zoals aardewerk en glaswerk maar ook Edelstenen en bijvoorbeeld kaarsenkandelaars of de Starlightz Sterren. December is een feestmaand van hoopvolle blijheid, maar ook al is er verdriet of zijn er zorgen, het is zo belangrijk dat het huis warmte en veiligheid uitstraalt. Zeker in deze tijd die voor veel mensen spannend en zorgelijk is. Je bent van harte welkom we denken graag met je mee.

Effen Anders Inspiratie 2019 11

Effen Anders Inspiratie 2019 7

Effen Anders Inspiratie 2019 9

Effen Anders Inspiratie 2019 10

Bloembinders maar dan Effen Anders

Wij gaan met plezier naar het werk, we hebben zo`n leuk vak! Mogen altijd bezig zijn met bloemen, planten en zoveel natuurlijke materialen. Voor bijzondere momenten, blije momenten maar ook verdrietige of spannende momenten. Eigenlijk alle momenten kunnen we vertalen naar jouw wens. We werken telkens met nieuwe ideeën en zullen deze maanden bijdragen aan een creatieve en warme sfeer. Juist in deze tijd is het belangrijk om het thuis gezellig te maken en er voor elkaar te zijn.

Starlightz Sterren

De nieuwe collectie prachtige Starlightz Sterren hangen weer te stralen in onze winkels in Aalten en Dinxperlo. Wil je ook zo`n lichtpuntje in jouw interieur? Kom langs of bestel ze Effen Anders Online:

Bloemen

Bloemen voor elke gelegenheid. Wij binders ervaren dagelijks de kracht van bloemen. Zoveel soorten en telkens weer Effen Anders. Met respect voor Moeder Natuur! Iedere dag opnieuw genieten we van wat de dag ons brengt. Wij zijn dankbaar dat we onze passie met je mogen delen! Samen staan we sterk.

Effen Anders Inspiratie 2019 12

Effen Anders Inspiratie 2019 13

Effen Anders Inspiratie 2019 14

Effen Anders Inspiratie 2019 15

Terugblik

Hieronder nog meer prachtige foto`s. Goed te zien is de concentratie en creativiteit. Ieder heeft een positieve inbreng, het hele team zet zich in, allemaal met talent, vakkundigheid en passie voor bloemen en het vak gemaakt. Hierbij enkele  blogs uit eerdere jaren `Terugblijk Inspiratieavonden 2018 of nog verder terug, `Kleur-Rijk Inspireren 2015` om extra Effen Anders te genieten van Bloemsier en Kunst. Ja, ja, wat gaat de tijd vlug, hoe dan ook gaan we met de tijd mee :) 

Effen Anders - Natuurlijk Mooi

Ons team inspireert, denkt mee bij alle bloemenwensen en communiceert graag met jou. We zijn te vinden tijdens openingstijden in de winkels en via telefoon. Op veel Social Media kanalen, via mail en natuurlijk onze site en de webschop  kun je 24/7 een bericht sturen, bestellen. We reageren dan niet meteen maar lezen alles. Indien nodig dan reageren we graag.

Effen Anders Inspiratie 2019 16

Effen Anders Inspiratie 2019 17

Kerst 2021

 

Top