Effen Anders Bloembinders Inspireert  ook in deze verwarrende tijd met Bloemsier en Kunst. Dit doen we via buitenverkoop en Online!

Effen Anders Inspiratie 2019 1

Effen Anders Inspiratie 2019 2

Effen Anders Inspiratie 2019 3

Effen Anders Bloembinders Inspireert

Al sinds onze start in 2006 inspireren we op Effen Anders wijze. De laatste jaren hebben we dit o.a. gedaan met onze Inspiratieavonden vol Bloemsier en Kunst. Dit jaar doen we door de Corona maatregelen alles net Effen wat Anders.

Bloemsier en Kunst

Inspiratie avonden en workshops kunnen we dit jaar niet houden vanwege de beperkende maatregelen. Wel staan we in de winkels met buitenverkoop en online voor je klaar met Boeketten, Bloemwerk en Kerstdecoratie materialen. Zoals je van ons gewend bent, Effen Anders en altijd Natuurlijk Mooi! Kom langs bij onze winkels in Aalten en Dinxpelo. 

Het Effen Anders team

Samen met onze stagiaires van dit jaar staan we bij onze winkels voor je klaar in Aalten en Dinxperlo. Freddie, Daphne, Betty, Christel, Jannie en Gerrie zijn graag creatief bezig en enthousiast staan we klaar vol met Effen Anders ideeën. Geen kans om langs te komen of wil je liever thuis blijven? Online bestellen is een fijne optie om toch iets Effen Anders te bestellen voor jezelf of iemand anders. Neem snel een kijkje wat we te bieden hebben. Mocht er iets zijn dat niet in onze webshop staat dan kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. Er is zoveel mogelijk en betaling gaat dan via een betaal link.

Effen Anders Inspiratie 2019 4

Effen Anders Inspiratie 2019 5

Effen Anders Inspiratie 2019 6

Effen Anders Inspiratie 2019 8

Stageplekken

Ieder jaar hebben we in Aalten en Dinxperlo een plek voor een stagiair(e) en dit jaar versterken Mirjam en Marleen ons team. Mirjam loopt in Dinxperlo stage en Marleen in Aalten. 

Fotograaf Joyce Schieven

De prachtige foto`s in deze blog zijn gemaakt door fotograaf Joyce Schieven. Al jaren legt ze Natuurlijk Mooie momenten op haar eigen Effen Anders wijze voor ons vast. Geniet mee van de foto`s die we zoveel mogelijk in deze blog willen laten zien.

Feestmaand

Helaas mogen we u dit jaar niet in onze winkels laten rondkijken. Toch zijn onze winkels in Aalten en Dinxperlo inmiddels helemaal in Kerststijl met bloemwerk, boeketten, decoratie, zoals aardewerk en glaswerk maar ook Edelstenen en bijvoorbeeld kaarsenkandelaars of de Starlightz Sterren. Via onze etalages kunt u een gedeelte hiervan zien. December is een feestmaand van hoopvolle blijheid, maar ook al is er verdriet of zijn er zorgen, het is zo belangrijk dat het huis warmte en veiligheid uitstraalt. Zeker in deze tijd die voor veel mensen spannend en zorgelijk is. Je bent van harte welkom we denken graag met je mee.

Effen Anders Inspiratie 2019 11

Effen Anders Inspiratie 2019 7

Effen Anders Inspiratie 2019 9

Effen Anders Inspiratie 2019 10

Bloembinders maar dan Effen Anders

Wij gaan met plezier naar het werk, dankbaar dat we open mogen blijven via buitenverkoop. We hebben zo`n leuk vak! Mogen altijd bezig zijn met bloemen, planten en zoveel natuurlijke materialen. Voor bijzondere momenten, blije momenten maar ook verdrietige of spannende momenten. Eigenlijk alle momenten kunnen we vertalen naar jouw wens. We werken telkens met nieuwe ideeën en zullen het komende jaar zeker opnieuw met verfrissende acties en inspirerende uitdagingen komen. Juist in deze tijd is het belangrijk om er voor elkaar te zijn.

Jouw Offline en Online Bloemist

Zoals gezegd zijn we naast onze winkels in Aalten en Dinxperlo via buitenverkoop ook online bezig. Je kunt ons online vinden op veel Social Media kanalen zoals Facebook en Instagram. Uiteraard hebben we een webshop zodat je ook makkelijk online bloemen en artikelen kunt bestellen. Een andere optie is telefonisch bestellen. en mailen. We zijn graag Jouw Offline en Online bloemist!

Bloemen

Bloemen voor elke gelegenheid. Wij binders ervaren dagelijks de kracht van bloemen. Zoveel soorten en telkens weer Effen Anders. Met respect voor Moeder Natuur! Iedere dag opnieuw genieten we van wat de dag ons brengt. Wij zijn dankbaar dat we onze passie met je mogen delen! Samen staan we sterk.

Effen Anders Inspiratie 2019 12

Effen Anders Inspiratie 2019 13

Effen Anders Inspiratie 2019 14

Effen Anders Inspiratie 2019 15

Terugblik

Hieronder nog meer prachtige foto`s. Goed te zien is de concentratie en creativiteit. Ieder heeft een positieve inbreng, allemaal met talent, vakkundigheid en passie voor bloemen en het vak gemaakt. Dit jaar dus geen Inspiratieavonden en rondneuzen in onze winkels maar hier kun je naar de foto`s van enkele jaren terugkijken in eerdere  Effen wat Anders blogs `Terugblijk Inspiratieavonden 2018 of nog verder terug, `Kleur-Rijk Inspireren 2015`om extra Effen Anders te genieten van Bloemsier en Kunst.. Ja, ja, wat gaat de tijd vlug, hoe dan ook gaan we met de tijd mee :) 

Kerstwens

Effen Anders Kerstwens

Het Effen Anders Bloembinders team wenst je fijne Kerstdagen en een kleurrijk Nieuwjaar!

Effen Anders Inspiratie 2019 16

Effen Anders Inspiratie 2019 17

 

 

Top