Effen Anders Bloembinders Inspireert met Bloemsier en Kunst!

Effen Anders Inspiratie 2019 1

Effen Anders Inspiratie 2019 2

Effen Anders Inspiratie 2019 3

Effen Anders Bloembinders Inspireert

Al sinds onze start in 2006 inspireren we op Effen Anders wijze. De laatste jaren hebben we dit o.a. gedaan met onze Inspiratieavonden. Ook dit jaar zijn er twee avonden gegeven met veel Bloemsier en Kunst.

Bloemsier en Kunst

Er zijn opnieuw net als andere jaren heuse Effen Anders kunstwerken gemaakt met bloemen en natuurlijke materialen. Telkens weer in andere stijl maar allemaal zo Natuurlijk Mooi! Geniet mee van de foto`s die we zoveel mogelijk in deze blog willen laten zien.

Het Effen Anders team

Het hele Effen Anders team heeft samengewerkt om deze bijzondere avonden neer te zetten. Want ook al werden de avonden in Aalten gehouden, uiteraard waren de bloembindsters uit Dinxperlo erbij. Samen met onze stagiaires van dit jaar lieten Freddie, Daphne, Betty, Christel en Gerrie zeer creatief en enthousiast hun talenten zien. Ook Jannie die gelukkig nog steeds ons team versterkt was erbij en we hebben ons best gedaan en er weer gezellige en vooral inspirerende avonden van gemaakt.

Effen Anders Inspiratie 2019 4

Effen Anders Inspiratie 2019 5

Effen Anders Inspiratie 2019 6

Effen Anders Inspiratie 2019 8

Stageplekken

Ieder jaar hebben we in Aalten en Dinxperlo een plek voor een stagiair(e) en dit jaar versterken Mirjam en Niek ons team. Mirjam loopt in Dinxperlo stage en Niek in Aalten. Beide waren een avond behulpzaam op een van de Inspiratieavonden.

Fotograaf Joyce Schieven

Omdat onze fotograaf maar op een avond aanwezig was is alleen Mirjam op de foto`s te zien. Toch willen we gezegd hebben dat Mirjam en Niek creatief en vakkundig bloemwerk hebben laten zien. Best knap om tijdens de opleiding al zo goed werk te kunnen maken en dit ook nog eens met alle ogen op zich gericht. Onze complimenten. Uiteraard ook complimenten voor de prachtige foto`s die Joyce Schieven ook dit jaar weer heeft gemaakt. Het is iedere keer weer leuk om dit in deze blog te kunnen laten zien. Wij hopen dat we u hier een groot plezier mee doen!

Feestmaand

Onze winkels in Aalten en Dinxperlo zijn inmiddels helemaal in Kerststijl met bloemwerk, boeketten, decoratie, zoals aardewerk en glaswerk maar ook Edelstenen en bijvoorbeeld kaarsenkandelaars of de Starlightz Sterren. December is een feestmaand van hoopvolle blijheid, maar ook al is er verdriet of zijn er zorgen. Het is zo belangrijk dat het huis de warmte en veiligheid uitstraalt. U bent van harte welkom we denken graag met u mee.

Effen Anders Inspiratie 2019 11

Effen Anders Inspiratie 2019 7

Effen Anders Inspiratie 2019 9

Effen Anders Inspiratie 2019 10

Bloembinders maar dan Effen Anders

Wij gaan met plezier naar het werk. We hebben zo`n leuk vak! Mogen altijd bezig zijn met bloemen, planten en zoveel natuurlijke materialen. Voor bijzondere momenten, blije momenten maar ook verdrietige of spannende momenten. Eigenlijk alle momenten kunnen we vertalen naar uw wens. We werken telkens met nieuwe ideeën en zullen het komende jaar zeker opnieuw met verfrissende acties en inspirerende uitdagingen komen. Eerst deze decembermaand en dan op naar een kleurrijk jaar, hoe leuk is dat!

Uw Offline en Online Bloemist

Naast onze winkels in Aalten en Dinxperlo zijn we ook online bezig. U kunt ons online vinden op veel Social Media kanalen zoals Facebook en Instagram. Uiteraard hebben we een webshop zodat u ook makkelijk online bloemen en artikelen kunt bestellen. We zijn graag uw Offline en Online bloemist!

Bloemen

Bloemen voor elke gelegenheid. Wij binders ervaren dagelijks de kracht van bloemen. Zoveel soorten en telkens weer Effen Anders. Met respect voor Moeder Natuur! Iedere dag opnieuw genieten we van wat de dag ons brengt. Wij zijn dankbaar dat we onze passie met u mogen delen!

Effen Anders Inspiratie 2019 12

Effen Anders Inspiratie 2019 13

Effen Anders Inspiratie 2019 14

Effen Anders Inspiratie 2019 15

Terugblik

Hieronder nog meer prachtige foto`s. Goed te zien is de concentratie en creativiteit. Ieder heeft een positive inbreng, allemaal met talent, vakkundigheid en passie voor bloemen en het vak gemaakt. Vindt u het leuk om nog naar de foto`s van vorig jaar te kijken? lees dan de Effen wat Anders blog `Terugblijk Inspiratieavonden 2018`.  Of nog verder terug, `Kleur-Rijk Inspireren 2015`. Ja, ja, wat gaat de tijd vlug, hoe dan ook gaan we met de tijd mee :) 

Wens voor Kerst

 Effen Anders Kerstwens

Het Effen Anders Bloembinders team wenst u fijne Kerstdagen en een kleurrijk Nieuwjaar!

Effen Anders Inspiratie 2019 16

Effen Anders Inspiratie 2019 17

 

 

Top