Terugblik Inspiratieavonden 2018

Inspiratie Natuurlijk Mooi 1

Inspiratie Natuurlijk Mooi 2

Terugblik 2018

Om een indruk te krijgen van onze Effen Anders Inspiratieavonden hierbij een terugblik van de Inspiratieavonden 2018 vol sfeer, gezelligheid en creativiteit. Kortom het was weer helemaal Effen Anders en zoals altijd Nauurlijk Mooi!

Inspiratie Natuurlijk Mooi 3

Inspiratie Natuurlijk Mooi 4

Inspiratie Natuurlijk Mooi 5

Inspiratie Natuurlijk Mooi 6

Inspiratie Natuurlijk Mooi 7

Bloembinders maar dan Effen Anders

Wat was het weer leuk en bijzonder om te doen, de Inspiratieavonden van 2018. Het hele Effen Anders Bloembindes team had zich goed voorbereid om deze avonden tot een groot succes te maken. Volgens ons is het wederom gelukt en zijn Freddie, Daphne, Betty, Gerrie, Christel en Jannie er in geslaagd om er Natuurlijk Mooie avonden van te maken.

Bloemsier en Kunst

Freddie heeft samen met zijn bloembindsters twee sfeervolle avonden verzorgd. Er zijn prachtige bloemcreaties gemaakt en er werd geconcentreerd en vakkundig gewerkt aan het bloemwerk met veel creativiteit en enthousiasme. We kunnen zeggen dat het echt avonden waren vol met Bloemsier en Kunst.

Hapjes en drankjes

Jannie had voor het hele bloembinders stel gekookt en nam de leiding om alle gasten te voorzien van een lekker hapje en drankje. Ze had daarbij hulp want op beide avonden was er een stagiaire. De eerste avond Sharon, stagiaire in Dinxperlo en de tweede avond Vera, stagiaire in Aalten, om te helpen met de catering. Per avond is er ook een bezoeker door middel van verloting blij gemaakt met een Effen Anders bloemstuk.

Natuurlijk Mooi

De Effen Anders Bloembinders in actie, creatief, stijlvol, vakkundig en gastvrij, met ons kleurrijke motto: `Effen Anders` en zoals atijd `Natuurlijk Mooi`. Geniet mee van alle foto`s die gemaakt zijn door Joyce Schieven en waarvan we hierboven en onder een impressie laten zien. 

Inspiratie Natuurlijk Mooi 8

Inspiratie Natuurlijk Mooi 9

Inspiratie Natuurlijk Mooi 10

Inspiratie Natuurlijk mooi 11

Top