Stralende Starlightz Sterren, Effen Anders en zo Natuurlijk Mooi!  Kom langs in onze winkels in Aalten of Dinxperlo of bestel ze Online.

Starlightz Ster 1

Starlightz Ster 2

Starlightz Sterren

We hebben al meerdere jaren Starlightz Sterren in ons winter assortiment. Telkens weer nieuwe modellen en  kleuren. Het zijn prachtige sterren met een Effen Anders uitstraling en gemaakt voor veilig gebruik en op een verantwoorde manier. De kleinste details laten een ware vakmanschap zien. Tientallen stukjes gekleurd papier, honderden gestanste gaatjes, gecombineerd met traditionele zeefdruktechnieken. Een fusie van Indiase tradities en westers ontwerp.

Van Verre

Wij kopen de Starlightz Sterren in bij van Verre. Dit bedrijf heeft een fascinatie voor mensen, culturen en gebruiken en levert producten die handgemaakt zijn en het verhaal vertellen van de handen en vakmanschap. Ze verkopen Fair Trade, dus respectvol, eigenwijs, open en eerlijk. Van Verre zoals ze het zelf benoemen een eigenwijze onderneming met vertrouwen en lef.

Effen Anders

Bovenstaande is een motto waar we ons helemaal in kunnen vinden. Wij merken dat mensen de unieke en telkens weer Effen Anders Starlightz Sterren enorm waarderen. In deze blog laten we daarom foto`s zien van enkele Starlightz Sterren. Zo kunstzinnig en Natuurlijk Mooi!

Starlightz Ster 3

Starlightz Ster 4

Starlightz Ster 5

Starlightz Ster 6

Sterrenbeeld

Sterren spreken tot de verbeelding vandaar dat we een Natuurlijk Mooi beeld schetsen met een Effen Anders tekst. Fair Trade en stijlvolle dingen inkopen vinden we erg leuk, daar genieten we van, ook vinden we het leuk om jou daar in mee te laten delen. Het inspireerde ons tot de volgende tekst: 

Stralende ster Ster

Kom langs en geniet mee

Zoveel mooie Starlightz Sterren we willen ze wel allemaal laten zien maar dat kan helaas niet. Wil je ze in het echt komen bekijken? Kom dan langs in onze winkels in Aalten en Dinxperlo. Je bent van harte welkom! Ook online zijn enkele exemplaren te bestellen, met of zonder snoer. Wil je net een andere kleur of model? Mail of bel ons dan!

Nog meer foto`s

Nog een paar foto`s! Gewoon omdat we zelf niet uitgekeken raken van de schoonheid van deze prachtige handgemaakte sterren. En dit is nog maar een greep uit de vele kleuren en soorten. We hopen dat jij er ook van geniet!

Starlightz Ster 7

Starlightz Ster 8

 

 

 

Top