Opnieuw hebben wij een Effen Anders uitje gehad. Na heel Effen Anders bakt was het nu tijd om project Rembrandt om te zetten in Effen Anders stijl.

Project Rembrandt 1

Afsluiting van 12.5 jarige jubileum

Dit keer hebben we samen met het team van Bert Evers een gezellig middag gehouden. Beide winkels hebben voorjaar 2019 het 12.5 jarige jubileum afgesloten en was het dus tijd voor een feestje. Dit keer samen met twee teams voor de gezelligheid.

Studieclub Oost

We hebben eerst een lekkere lunch gehad zodat we gezellig bij konden praten in een ongedwongen sfeer. Beide teams zien elkaar sowieso regelmatig bij Studie Club Oost. Dit om creativiteit en kennis te delen en samen te sparren over ons leuke vak, bloembinder. Ook zitten Freddie en Bert samen in dezelfde businessgroep van de VBW.

Project Rembrandt 2

Project Rembrandt 3

Project Rembrandt

Daarna kwam de verrassing en werden er heuse schildersezels neergezet. Met z`n allen op een andere manier creatief, hoe leuk is dat! De uitleg en begeleiding was vakkundig en vol humor zodat we een super middag hadden en ook nog eens met een mooi resultaat naar huis konden gaan.

Effen Anders - Natuurlijk Mooi

We kijken terug op een bijzonder jubileum en gaan vol enthousiasme en creativiteit op naar een volgende mijlpaal. Zoals u van ons gewend bent Effen Anders en zoals altijd Natuurlijk Mooi.

Project Rembrandt 4

Project Rembrandt 5

Top