Het is weer komkommer tijd! Wij genieten van deze tijd want ieder seizoen heeft haar eigen charme. Wat te denken van de Curcumus ofwel Komkommervrucht. Een `Effen Anders` vrucht die we regelmatig gebruiken als decoratie en/of in bloemwerk. Het grote voordeel van deze vrucht is de lange houdbaarheid. 

Zomertijd

Prachtig zijn ook de Zomerbloemen die er nu volop zijn. Heeft u al gezien dat we onze site hebben vernieuwd? Kijk maar eens op onze online bestelpagina. Boeketten, glas- en aardewerk, decoratie , bloemstukken en zelfs rouwbloemen kunt u online bij ons bestellen. Eenvoudig via uw computer, telefoon of tablet.

Zomertijd 1

Uiteraard blijft u ook welkom in onze Effen Anders Bloembinders winkels in Aalten en Dinxperlo. Wij rouleren onze vakantie`s en om deze reden is locatie Dinxperlo t/m 10 augustus gesloten. Locatie Aalten blijft de hele zomer open. Online bestellen kan gewoon in deze weken, ook voor Dinxperlo.

Zomertijd 2

Helemaal trendy en van deze tijd zijn de cactussen. In allerlei soorten en maten te verkrijgen. Cactussen zijn gek op zon en makkelijk te verzorgen. Handig in deze vakantieperiode! lees meer over cactussen in onze Effen wat Anders Cactussen en Vetplanten Blog. In deze zomertijd is op allerlei manieren uw huis binnen en buiten op te vrolijken tot een zonnige plek.

Zomertijd 3

Heeft u vakantie oppas gehad voor huisdier(en) en planten? Kom kijken naar alle leuke attenties, we denken graag met u mee. En zijn er regenachtige zomerdagen? Geen probleem!  Haal gewoon de zon in huis met een kleurrijk boeket.

Zomertijd 4

Het is `Natuurlijk Mooi` om met bijzondere buitenplanten uw tuin, terras of balkon op te vrolijken. Wekelijks gaan wij naar de veiling in Ede of Aalsmeer zodat we telkens weer nieuwe `Effen Anders` buitenplanten op voorraad hebben. Komkommertijd of zomertijd:

Winter of zomertijd
Bloemen maken blij
Mensen wereldwijd
Geniet ieder jaargetij
Zonder onderscheid
Samenspel dichterbij

Zomertijd 5

Top