Buitenplanten maar dan Effen Anders.

Effen Anders buitenplanten 1

Planten voor binnen en buiten
Naast onze collectie kamerplanten hebben we ook planten voor buiten.  We zoeken deze met zorg uit om onze winkels in Aalten en Dinxperlo te bevoorraden. Kom langs en geniet mee van ons Effen Anders assortiment.

Via de veiling in Aalsmeer en Ede
We gaan regelmatig naar de veiling in Ede en Aalsmeer om bijzondere planten uit te zoeken. Juist de soorten die Effen Anders zijn nemen we mee. Met Moederdag is het een vrolijk cadeau maar ook de vaders zullen op Vaderdag blij verrast zijn met zo`n zomerse attentie.

Balkon, terras en tuin
Het balkon, terras of onze tuin zijn in de heerlijke zomer een verlengstuk van de kamer. Zo `Natuurlijk Mooi` om deze op te sieren met `Effen Anders` tuinplanten. In een mooie pot of bak kunnen ze uitgroeien tot een prachtige bloemenzee.

Soorten
Wat vind u van de Polygala Myrtifolia ofwel vleugeltjesbloem, de Surfinia, Lobelia, Lavendel, of de Scavola die bloeit tot de eerste nachtvorst. Het Kerrieplantje die echt naar kerrie ruikt. Allemaal planten met een prachtige naam maar we hebben uiteraard ook de Begonia en de Magriet. Op de foto`s  hieronder en boven kunt u voorbeelden zien van onze zonnige collectie. Stuk voor stuk planten die het heerlijke zomerse gevoel geven en graag stralen op uw terras.

EffenAnders buitenplanten 3

EffenAnders buitenplanten 2

EffenAnders buitenplanten 4

 

EffenAnders buitenplanten 6

EffenAnders buitenplanten 5

Top