Buitenplanten maar dan Effen Anders.

Effen Anders buitenplanten 1

Planten voor binnen en buiten

Naast onze collectie kamerplanten hebben we ook planten voor buiten.  We zoeken deze met zorg uit om onze winkels in Aalten en Dinxperlo te bevoorraden. Kom langs en geniet mee van ons Effen Anders assortiment.

Via de veiling in Aalsmeer en Ede

We gaan regelmatig naar de veiling in Ede en Aalsmeer om bijzondere planten uit te zoeken. Juist de soorten die Effen Anders zijn nemen we mee. Fijn om rond het huis de boel op te vrolijken of te geven als cadeau. Met Moederdag is het een vrolijk cadeau maar ook de vaders zullen op Vaderdag blij verrast zijn met zo`n zomerse attentie.

Balkon, terras en tuin

Het balkon, terras of onze tuin zijn in de heerlijke zomer een verlengstuk van de kamer. Zo `Natuurlijk Mooi` om deze op te sieren met `Effen Anders` tuinplanten. In een mooie pot of bak kunnen ze uitgroeien tot een prachtige bloemenzee.

EffenAnders buitenplanten 3

EffenAnders buitenplanten 2

EffenAnders buitenplanten 4

Soorten

Wat vind u van de Polygala Myrtifolia ofwel vleugeltjesbloem, de Surfinia, Lobelia, Lavendel, of de Scavola die bloeit tot de eerste nachtvorst. Het Kerrieplantje die echt naar kerrie ruikt. Allemaal planten met een prachtige naam maar we hebben uiteraard ook de Begonia en de Margriet. Op de foto`s  hieronder en boven kunt u voorbeelden zien van onze zonnige collectie. Stuk voor stuk planten die het heerlijke zomerse gevoel geven en graag stralen op uw terras.

Buitenplanten collectie

Kijk naar de frisse foto`s in deze blog, een voorbeeld van Effen Anders buitenplanten. Kom langs in Aalten en Dinxperlo om in het seizoen te kijken welke voorraad we hebben. U bent van harte welkom!

EffenAnders buitenplanten 6

EffenAnders buitenplanten 5

Top