Verzending

Wij verzenden alleen binnen Nederland. Dit doen wij zo veel mogelijk zelf.

Tarieven verzendingen

Verzending bezorggebied* € 4,00 
Verzending buiten bezorggebied  € 6,95 
Verzending cadeaubon  € 0,78 

*Bezorggebied

Ons bezorg gebied bestaat uit de volgende plaatsen: Aalten, Bredevoort, Breedenbroek, Dinxperlo en alle buurtschappen in de gemeente Aalten. Wilt u zeker weten of uw bezorgadres in ons bezorggebied valt, dan kunt u onderstaande postcode checken.

Postcocdes binnen het bezorggebied: 7065, 7084, 7091, 7095, 7121, 7122, 7123 en  7126

Retourneren

Bloemen en planten kunnen niet terug gestuurd worden. Op ons aardewerk, glaswerk en decoraties heeft u 14 dagen bedenk tijd. Binnen 14 dagen kunt u de producten, zonder opgaaf van reden aan ons terug sturen. Wij zorgen dat uw aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening wordt terug gestort. Als u uw hele bestelling terug stuurt worden ook de verzendkosten vergoed. De kosten voor het terug sturen dient u zelf te betalen.

Om de afhandeling soepel te laten verlopen vragen wij u uw retrour via e-mail te melden. Vermeld hierbij uw ordernummer en het rekeningnummer waarop wij de betaling kunnen retourneren. U ontvangt van ons een bevestiging wanneer wij uw retour hebben ontvangen.

Top
Boeket van de maand

December boeket

Wij binden elke maand een speciaal Effen Anders maandboeket voor € 22.50. Op de foto het boeket voor december.

Dit boeket staat de hele maand vers gebonden klaar in onze winkels in Aalten en Dinxperlo en is ook online te bestellen in onze webshop.

Maar een boeket zonder naam is niet Effen Anders. Daarom vragen we u hulp. Geef het boeket een naam en win!

Zo doet u mee