Wij verkopen glaswerk van meerdere groothandels, een van onze leveranciers is Jodeco Glass. Een bedrijf dat in Dinxperlo is gevestigd.

Jodeco glaswerk 1

Effen Anders

Jodeco Glass is een bedrijf dat in Dinxperlo is gevestigd. Voor ons dus een thuiswedstrijd. We kunnen altijd terecht als we snel iets nodig hebben en worden dan hartelijk ontvangen. Ze hebben heel basic glaswerk maar staan ook open voor speciaal geproduceerde artikelen. Een goed contact met onze leveranciers is voor ons erg belangrijk dus tijd om dit bedrijf in het zonnetje te zetten.

Jodeco Glass

Jodeco glaswerk is gestart in 1997 en in de jaren erna langzaam gegroeid naar een internationale speler. Ze zijn klant gericht en steeds op zoek naar betaalbare artikelen. Wij verwerken regelmatig bloemen in het glaswerk van Jodeco. Kijk maar op de foto`s hoe leuk dat staat. 

Online bestellen

Bij onze online boeketten bestellen is de optie om een vaas te kiezen. De keuze is o.a. een Jodeco vaas. Een betaalbare optie die een prettige toevoeging is aan jouw cadeau. Zo is het een Effen Anders geschenk dat makkelijk ontvangen kan worden en zonder gedoe op een Natuurlijk Mooi plekje neergezet.  

Duurzaam 

Jodeco Glass werkt duurzaam en heeft een grote collectie glaswerk onder de naam Eco glas. Verder staan ze op internationale beurzen zoals Trendz in Gorinchem, Trendset  in Munchen, Christmas World in Frankfurt, Nordstil in Hamburg, My Plant in Milaan en GAFA in Köln. De slogan waar ze mee werken is 'Helder zaken doen met een glimlach'. Dat past goed bij ons eigen motto 'Effen Anders en zoals altijd Natuurlijk Mooi`. Op de foto`s is goed te zien dat Jodeco Glass en Effen Anders Bloembinders een leuke en creatieve combinatie is. 

Jodeco glaswerk 2

Jodeco Glass roze

Jodeco glaswerk 3

Top