Wist je dat we een mooie collectie zijden bloemen op voorraad hebben? Kwaliteit en vaak niet van echt te onderscheiden.

Zijden bloemen 1

zijden bloemen 2

Zijden bloemen

Er zijn van die plekken in huis of op kantoor waar het niet lukt met planten. Of de situatie vraagt om een andere oplossing. Te donker, vergeten water te geven of geen tijd. Allemaal redenen om van echte planten af te zien. Gelukkig zijn er tegenwoordig prachtig zijden bloemen en planten.

Effen Anders

Wij van Effen Anders vinden het Natuurlijk Mooi om zijden bloemen te verwerken. In combinatie met stronken, takken, glas- en aardewerk, solo op een vaas. Er zijn mogelijkheden genoeg om creatieve creaties te maken.

Silk-ka

Het is wel van belang om met echte kwaliteit zijden bloemen te werken. Wij kopen ons materiaal in bij Silk-ka. Als bloemist een plezier om uit te zoeken in de uitgebreide showroom van Silk-ka in Hengelo Overijssel.  Er is keuze uit een groot assortiment en het onthaal altijd zeer vriendelijk. Hun motto is: Flowers for Life! Daar kunnen we ons helemaal in vinden. 

Nieuwe collectie

We hebben onze nieuwe collectie Effen Anders zijden bloemen weer binnen dus kom langs om te genieten van de collectie de we hebben uitgekozen. Op de foto`s verschillende ideeën want voor iedere plek is er wel een passende oplossing zodat sfeer en stijl kloppen bij de rest van jouw interieur.

Zijden bloemen 3

Zijden bloemen 4

Zijden bloemen 5

Top