Het is weer huiselijke tijd. Langere avonden en frisse temperaturen, tijd voor Effen Anders Inspiratie!

Het huis gezellig maken
Het huis gezellig maken, wie wil dit nu niet? Een van de leukste dingen om te doen en er zijn zoveel Effen Anders mogelijkheden. Vindt u het lastig om de juiste snaar te raken? Of lukt het niet om uw gedachte hierover uit te voeren? Wij helpen u graag op onze Effen Anders manier om een eigentijdse sfeer te creëren met decoratie, glas en aardewerk, bloemwerk, een Natuurlijk Mooi boeket of een vaas met een enkele bloem. Ideeën en inspiratie genoeg, kom gezellig langs!

Inspiratieavonden
Al enkele jaren geven we Inspiratieavonden om u te laten meegenieten van onze creativiteit en enthousiasme. Ook dit jaar zijn er op 28 en 29 november de inmiddels bekende Effen Anders inspiratieavonden met Bloemsier en Kunst. Deze avonden worden bij Effen Anders Bloembinders locatie Aalten gehouden en beginnen om 19.30 uur. Opgeven kan in een van onze winkels of online. In deze blog laten we willekeurige foto`s zien van eerdere Inspiratieavonden, zo leuk om te zien dat ook onze look meegaat met de tijd :)

Inspiratie 2018 1

Inspiratie 2018 2

Bloemsier en Kunst
Met het hele team werken we deze avonden om u te laten genieten van de bijzondere sfeer die de komende maanden de tijd zo aangenaam mogelijk zal maken. We geven demonstraties Bloemsier en Kunst en verwennen u met heerlijk hapjes en drankjes en er is alle gelegenheid om rond te kijken tussen onze nieuwe collectie glas en aardewerk. Kortom, Natuurlijk Mooi en een gezellig avondje uit.

Tijdens Inspiratieavond korting
Alleen tijdens de Inspiratieavonden geven we 10% korting op onze hele collectie met uitzondering van Feurop-cadeaubonnen, Fleurop-orders, Effen Anders cadeaubonnen en andere lopende acties. Ook verloten we per avond een leuke verrassing onder de bezoekers. Zin om naar de Inspiratieavonden te komen, geef u dan snel op. De plaatsen zijn beperkt en voor de kosten hoeft u het niet te laten want de entree per avond is € 5.--

Welkom en tot snel
Hoe dan ook, samen maken we er een Natuurlijk Mooi najaar van en een sfeervolle Advent en Kersttijd. Wilt u op de hoogte blijven van alle Effen Anders nieuwtjes, het boeket van de maand of bijvoorbeeld de extra openingstijden? Vraag dan onze Effen wat Anders nieuwsbrief aan dan ben u altijd als eerste op de hoogte.

Inspiratie 2018 3

Inspiratie 2018 4

Inspiratie 2018 5

Inspiratie 2018 7

Inspiratie 2018 8

Inspiratie 2018 9

 

Top