Via deze blog willen we u graag een inkijkje geven van ons werk `bloembinder`, maar dan Effen Anders. Naast het werken met prachtige bloemen is de afwisseling een leuke uitdaging.

Effen wat Anders blog

Omdat we een vak hebben waar zoveel over te schrijven valt zijn we deze blog gestart. Wij, bloembinders maken telkens Effen wat Anders mee. Leuke momenten, ontroerende momenten en momenten met een gouden randje. Onderwerpen die zo verschillend kunnen zijn maar altijd te maken hebben met ons motto: Effen Anders en zoals altijd Natuurlijk Mooi. Veel lees en kijk plezier toegewenst in onze blogs.

Boeketten

Dagelijks komen er verse bloemen binnen, dus het aansnijden daarvan is een belangrijke taak. Onze kracht is het binden van boeketten, ieder boeket is uniek en `Effen Anders`. Ook het bloemwerk dat we maken sluit aan bij de tijd van het jaar. Ieder seizoen heeft een eigen karakter en dat maakt het elke keer bijzonder. Het meedenken met de wensen van onze klanten is de grootste uitdaging die er is, dat maakt dat geen dag hetzelfde is. 

Bruidsbloemwerk en rouwbloemwerk

Onze specialiteit is bruidsbloemwerk en rouwbloemwerk. Lees meer hierover in onze volgende blogs.

Decoratie

Ook zullen we blogs schrijven over glas- en aardewerk en decoratiematerialen. Bezoek onze  bloemenspeciaalzaken in Aalten of Dinxperlo of bestel online. Via deze site en onze blogs bent u altijd als eerste op de hoogte. Onze nieuwsbrief aanvragen kan ook.

Natuurlijk materialen

Zelf zijn we gek op natuurlijke materialen zoals takken, stronken, pauwveren, agaatstenen, bessen en schelpen . Met een mooie schaal als ondergrond of verwerkt in een `Effen Anders` creatie. Hierbij geldt ook weer, ieder seizoen geeft een eigen sfeer. We hebben ideeën genoeg, creativiteit is een van de belangrijkste pijlers van ons vak. Verder hebben we kennis van planten, er zijn nieuwe soorten maar ook planten die in de jaren 70 volop in de mode waren komen weer terug in de belangstelling.

Effen Anders - Natuurlijk Mooi

Kortom, we gaan met plezier aan het werk onder ons eigen motto: `Effen Anders` en zoals altijd `Natuurlijk Mooi`! Daar genieten we van, iedere dag opnieuw.

effen anders natuurlijk mooi

 

 

Top