Gaan jullie trouwen en op zoek naar een bruidsboeket dat net even anders is? Wij denken graag met jullie mee! 

Lees en bekijk deze Effen wat Anders blog voor een indruk van ons werk vol inspiratie en Effen Anders ideeën.

Henk Jan en Janine

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bijzonder bruidswerk en vinden het een uitdaging om aan te sluiten bij jullie ideeën en wensen. Niet voor niets was er jarenlang een slogan: "Zeg het met bloemen!" Onze uitdaging is om de wensen tot uitdrukking te laten komen in een `Effen Anders` bruidsboeket, corsages, autoversiering en alles wat versierd kan worden met bloemen en prachtige natuurlijke materialen.
Op de vierkante foto van de Effen wat Anders pagina een bijzondere foto van een prachtige bruid, gemaakt door Fotomakerij Roefo. Met dank aan bruidspaar Lammers.

Effen Anders bruidsbloemwerk 1

Ook de andere fotografen en bruidsparen waaronder Henk-Jan en Janine en Renee en Ingrid, dank voor deze prachtige foto`s. Leuk dat we ze mogen laten zien. 
Zo`n feestdag vraagt de nodige voorbereiding want wat is nu mooier dan deze bijzondere stap te vieren op een feestelijke en persoonlijke manier. Het seizoen kan een sfeer uitdragen die zich makkelijk met bloemwerk laat vertalen. Ieder jaargetijde heeft haar eigen charmes. Voor ons is het een eer om te mogen adviseren over de bloemen die staan voor liefde, blijheid, warmte en geluk. Zo `Effen Anders` en helemaal `Natuurlijk Mooi`.
 
Effen Anders corsages

Gaan jullie binnenkort of in de toekomst trouwen? Of zijn jullie zoveel jaar getrouwd en willen jullie dat groots vieren? Kom bij ons langs voor advies en  Effen Anders ideeën. Graag maken we een creatief bruidsboeket, speciaal voor jou. Denk ook aan een bijzondere haardecoratie, autoversiering of zaalaankleding. 

Effen Anders bruidsbloemwerk 3

Afgelopen november 2017 was er een trouwbeurs bij Partycentrum `t Noorden. Een bijzondere gelegenheid om alles wat bij de mooiste dag van het leven hoort te beleven. Hebben jullie dit Event gemist? Kom dan bij ons langs in Aalten of Dinxperlo, in deze blog een indruk van wat wij zoal hebben gemaakt. 

Autoversiering

De foto`s onderaan deze blog laten het werk zien dat we hebben gemaakt voor het Trouw Event bij Partycentrum `t Noorden. Wat was het gave en romantische avond! Live muziek, heel veel gezellige mensen, prachtige bruidsjurken en trouwpakken, een echt aanzoek en nog veel meer! 

Bruidspaar Kuiperij

Hoe leuk is het dat we deze mooie foto`s mogen laten zien. Dit zijn foto`s uit het album van bruidspaar Arno en Hester Kuiperij. Alle foto`s stralen Effen wat Anders uit en zijn stuk voor stuk bijzonder, ze laten zien dat alle stijlen en wensen mogelijk zijn.  

Bruidspaar Westendorp

Bovenstaande en onderstaande foto`s zijn gemaakt door Joyce Schieven, fotograaf van de liefde. Bruidspaar Leonie en Rob Westendorp-Knipscheer bedankt dat we deze prachtige foto`s mogen laten zien. Op de foto rechtsonder is een prieel stuk te zien, echt helemaal trendy en van deze tijd!

Effen Anders bruidsbloemwerk 4

Deze onderstaande foto`s gemaakt door Jennifer Grosman van bruidspaar Melvin en Alicia Reuvers willen we u ook niet onthouden. Weer een heel `Effen Anders` stijl en zo leuk om te zien hoe de fotografen echt bijzondere plaatjes maken, zo `Natuurlijk Mooi`! Dank dat we ook deze prachtige moment opnames mogen laten zien.

Bruidspaar Melvin en Alicia Reuvers

Onderstaande foto`s zijn van het bruidswerk gemaakt door het Effen Anders team voor de Trouwbeurs bij Partycentrum `t Noorden.

Bruidsbeurs

Momenten met een lach 
en soms ook wat verdriet. 
Graag wil ik hierbij zeggen:
"Blijf je grenzen verleggen, 
pluk iedere bijzondere dag. 
Verwonder, beleef en geniet 
van al wat groots is of klein; 
durf  'Effen Anders'  te zijn."

De mooiste dag

 

Top