Gaan jullie trouwen en op zoek naar een bruidsboeket dat net even anders is? Wij denken graag met jullie mee! Lees en bekijk deze Effen wat Anders blog voor een indruk van ons werk vol inspiratie en Effen Anders ideeën.

Henk Jan en Janine

Bruidsbloemwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bijzonder bruidswerk en vinden het een uitdaging om aan te sluiten bij jullie ideeën en wensen. Niet voor niets was er jarenlang een slogan: "Zeg het met bloemen!" Onze uitdaging is om de wensen tot uitdrukking te laten komen in een `Effen Anders` bruidsboeket, corsages, autoversiering en alles wat versierd kan worden met bloemen en prachtige natuurlijke materialen. Op de vierkante foto van de Effen wat Anders pagina een bijzondere foto van een prachtige bruid, gemaakt door Fotomakerij Roefo. Met dank aan bruidspaar Lammers.

Bijzondere stap

Ook de andere fotografen en bruidsparen waaronder Henk-Jan en Janine en Renee en Ingrid, dank voor deze prachtige foto`s. Leuk dat we ze mogen laten zien. 
Zo`n feestdag vraagt de nodige voorbereiding want wat is nu mooier dan deze bijzondere stap te vieren op een feestelijke en persoonlijke manier. Het seizoen kan een sfeer uitdragen die zich makkelijk met bloemwerk laat vertalen. Ieder jaargetijde heeft haar eigen charmes. Voor ons is het een eer om te mogen adviseren over de bloemen die staan voor liefde, blijheid, warmte en geluk. Zo `Effen Anders` en helemaal `Natuurlijk Mooi`.

Advies

Gaan jullie binnenkort of in de toekomst trouwen? Of zijn jullie zoveel jaar getrouwd en willen jullie dat groots vieren? Kom bij ons langs voor advies en  Effen Anders ideeën. Graag maken we een creatief bruidsboeket, speciaal voor jou. Denk ook aan een bijzondere haardecoratie, autoversiering of zaalaankleding.   

Effen Anders bruidsbloemwerk 1

 

Effen Anders corsages

Mooiste dag

Voor deze mooiste dag is alle aandacht voor jullie, het bruidspaar. Bloemen kleuren de dag. Het mag een dag worden om nooit meer te vergeten. Of het weer nu stralend is of niet, dat hebben we niet in de hand maar er een feestelijke dag van maken is zo bijzonder om te doen. Daar dragen we graag een steentje aan bij. Hoe bijzonder is het om deze dag tot een fijne herinnering te maken. 

Foto`s

Hoe leuk is het dat we in deze blog  mooie foto`s mogen laten zien van verschillende bruidsparen. Bijvoorbeeld uit het album van bruidspaar Arno en Hester Kuiperij. Alle foto`s stralen Effen wat Anders uit en zijn stuk voor stuk bijzonder, ze laten zien dat alle stijlen en wensen mogelijk zijn.

Fotograaf van de liefde

Fotograaf van de liefde Joyce Joyce Schieven, heeft de foto`s van  Bruidspaar Leonie en Rob Westendorp-Knipscheer gemaakt. Bedankt dat we deze prachtige foto`s mogen laten zien. Op een van de foto`s is een prieel stuk te zien, echt helemaal trendy en van deze tijd!

Bruidspaar

De foto`s gemaakt door Jennifer Grosman van bruidspaar Melvin en Alicia Reuvers willen we je ook niet onthouden. Weer een heel `Effen Anders` stijl en zo leuk om te zien hoe de fotografen echt bijzondere plaatjes maken, zo `Natuurlijk Mooi`! Dank dat we ook deze prachtige moment opnames mogen laten zien. 

Effen Anders bruidsbloemwerk 3

 

Autoversiering

 

Bruidspaar Kuiperij

  

Bruidspaar Westendorp

 

Effen Anders bruidsbloemwerk 4

 

Bruidspaar Melvin en Alicia Reuvers

Leuk contact

Wij vinden het prettig om al het bloemwerk in goed overleg en naar wens te maken. Soms bezorgen we het bloemwerk maar onderstaande bruidegom kwam het bruidboeket voor zijn bruid zelf in de winkel halen. Zo leuk om te zien en fijn dat we ook deze foto`s van bruidspaar Maurits Van Aalst en Martine Scholl mogen laten zien. Verder de bruidsboeketten van Wilco en Anke Klein Hesselink en van Maarten en Miranda Hospes en de foto met polsarmband van Gert-Jan en Yvonne Harmelink.

Event

De foto`s onderaan deze blog laten het werk zien dat we hebben gemaakt voor het Trouw Event bij Partycentrum `t Noorden. Wat was het gave en romantische avond! Live muziek, heel veel gezellige mensen, prachtige bruidsjurken en trouwpakken, een echt aanzoek en nog veel meer! 

Bruidspaar Scholl

 

Bruidspaar Wilco Anke versus Maarten Miranda

 

Bruidsfoto

 

Bruidsbeurs

Momenten met een lach 
en soms ook wat verdriet. 
Graag wil ik hierbij zeggen:
"Blijf je grenzen verleggen, 
pluk iedere bijzondere dag. 
Verwonder, beleef en geniet 
van al wat groots is of klein; 
durf  'Effen Anders'  te zijn."

De mooiste dag 

Bij de bloemist thuis

In het kader van `bij de bloemist thuis`, enkele foto`s van de trouwdag van Freddie en zijn vrouw. We plaatsen deze foto`s bij hoge uitzondering.
De favoriete trouwmaanden komen er weer aan en dit is dus een Natuurlijk Mooie gelegenheid om te laten zien hoe de bloemist zelf Effen Anders is getrouwd.

Auto en andere versiering

De autoversiering is ook leuk om te laten zien. Er is zoveel mogelijk, kijk maar naar de corsage in het haar en de halsdecoratie en de Effen Anders autoversiering. Voor alle duidelijkheid, dit was in 1983! Toen al kleurrijk en Effen Anders :) en nog steeds een fijn huwelijk. Het leuke is, altijd bloemen in huis! Wie wil dat nu niet! Wie goed op de foto kijkt ziet Freddie zelf achter het stuur zitten! Hoe dan ook, misschien zijn deze oude foto`s een inspiratie voor de mooiste dag uit jullie leven. Er zijn Effen Anders ideeën genoeg om er een Natuurlijk Mooie en Effen Anders dag van te maken!

Bruidspaar Wassink

Effen Anders bruidspaar Wassink

 

Top