Mogen we aan u voorstellen Moos, Zibah, Puc en Nala. 

Dierenliefde

Dieren houden van bloemen

Kattenkwaad

Nala onze Main Coon poes is al een oude bekende door haar eerdere modellenwerk voor Effen Anders Bloembinders. Onze mascotte laat al jaren zien dat dieren ook van bloemen houden. Ze kan regelmatig volledig opgaan in een boeket tot het haar goedkeuring heeft. De geuren en kleuren van bloemen hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op haar.

Hondentrouw

Moos, Zibah en Puc zijn een Natuurlijk Mooi voorbeeld van dieren in combinatie met bloemen. Ze hebben voor deze gelegenheid alle drie een Effen Anders bloemenkrans die ze met verve dragen. Stuk voor stuk een plaatje om te zien hoe ze genieten van de aandacht en als vakkundig model poseren voor de foto`s die we hieronder laten zien.

Jop van Dijk

Leuk om te vertellen dat het baasje van dit hondenstel, Jop van Dijk zijn talent als fotograaf heeft ingezet om deze Effen Anders plaatjes te schieten.  Jop is ook professioneel filmer, het  online bloemenbestellen filmpje op de Homepagina van onze site is van zijn hand. We zijn we blij dat we het resultaat van zijn foto`s van deze lieve honden mogen laten zien in deze blog.

Puc

Puc

Moos

Moos

Zibah

Zibah

De bloemetjes buiten zetten

Bloemen, mensen en dieren een samenspel vol enthousiasme en plezier. Hondentrouw en kattenkwaad,  samen de bloemetjes buiten zetten, de  vruchten plukken en genieten van al wat leeft op aarde is onze tweede natuur geworden.
Meer is er niet nodig om te genieten, toch? Het inspireerde ons tot het volgende gedichtje:


Bloemen, mensen, dieren

Bijzonder Mooi de Natuur

Ja, `t leven is om te vieren

Een kostbare levensduur

Echt Effen Anders creatief

Vol enthousiasme gegeven

Dit samenspel, warm en lief

Fijn gezelschap in het leven

Hondentrouw, Kattenkwaad

De verschillen samen delen

En een wereld die openstaat

Onbekommerd laat spelen

Top