Ze zijn om verliefd op te worden; de potten en vazen van Des Pots. Kleurrijk, stijlvol, lekker eigenwijs en vrolijkmakend. Helemaal Effen Anders dus.

Een paar keer per jaar zoeken we nieuwe beauty’s van Des Pots voor je uit. In dit blog vertellen we je graag meer over deze leverancier. De foto’s zijn gemaakt door Joyce Schieven. 

Des Pots 2

Des Pots 3

Voor de nieuwste ontwerpen van Des Pots gaan we naar Best

Daar zit de showroom van dit trendy merk. Het is een feestje om hiernaartoe te gaan. De ontvangst is altijd hartelijk, de hapjes en drankjes zijn heerlijk. Maar daar komen we natuurlijk niet voor. Nee, we zijn daar om de nieuwste collectie trendy glas- en aardewerk van Des Pots te bewonderen. En om te kiezen. Waar gaan we jou straks weer mee verrassen in onze winkels? Het is elke keer een uitdaging om een keuze te maken.

Behalve in Best ontmoeten we de leverancier van Des Pots ook op internationale beurzen in bijvoorbeeld Frankfurt en Parijs. En we hebben regelmatig contact per mail of telefoon om onze voorraad potten en vazen op peil te houden.  

Des Pots 4

Des Pots 8

Vazen, potten en schalen die helemaal Effen Anders zijn

Des Pots bestaat sinds 1989. Het is een kleine groothandel die glas en keramiek ontwerpt en verkoopt. Het bedrijf levert zijn producten alleen aan bijzondere bloemen- en interieurwinkels in West-Europa. We zijn er supertrots op dat wij hierbij horen. 

Des Pots 1

Des Pots 5  

Top