Het is onze uitdaging om steeds weer opnieuw `Effen Anders`glas- en aardewerk op voorraad te hebben. Een van onze belangrijkste leveranciers hiervoor is Des Pots.

Des Pots 6

Des Pots 2

Des Pots 3

Effen wat Anders

Des Pots is een kleine groothandel opgezet door de eigenaar zelf en inmiddels uitgegroeid tot een soort van familiebedrijf met exclusieve decoratie, glas- en aardewerk en Natuurlijk Mooie materialen. Dit bedrijf levert vooral aan bedrijven in West Europa  en wij zijn er trots op dat ze leveren aan Effen Anders Bloembinders. Des Pots koopt op haar beurt weer in bij kleine producenten om hun assortiment exclusief te houden. Eigenlijk werkt Des Pots net als wij met hetzelfde motto, telkens weer net Effen wat Anders maar altijd Natuurlijk Mooi!

Des Pots

Twee keer per jaar gaan we persoonlijk op bezoek bij Des Pots in Best waar ze een prachtige toonzaal hebben met telkens weer een nieuwe collectie. We kunnen prettig rondkijken en naar hartenlust uitzoeken. De ontvangst is altijd persoonlijk en we worden voorzien van heerlijk eten. Uiteraard ontmoeten we ze ook op beurzen en hebben direct contact om onze voorraad op pijl te houden.

Unieke collectie

Kijk toch eens wat bijzonder, de schalen en vazen met citroenen ter inspiratie of de aardbeien. De vrolijkheid spat er vanaf. De paddenstoelen, vogels, hazen en andere voorwerpen allemaal even uniek verwerkt en met zorg en/of handwerk gemaakt.

Des Pots 4

Des Pots 8

Des Pots 9

Productie proces van vazen

Op de foto`s hierboven staan Des Pots vazen afgebeeld met een uniek productie proces.   Als een hete glasbol wordt het door kralen gerold. Deze kralen gaan smelten en zo krijgen ze het effect van de vrolijke kleurtjes. Daarna gaat er nog een laagje overheen en het resultaat is een bijzondere `Effen Anders` uitstraling. Zo `Natuurlijk Mooi`!

Handwerk

Op de foto hier rechtsonder is een pot afgebeeld en een heel mooi voorbeeld van handwerk. Deze potten worden bij een pottenbakker in Thailand gemaakt. Eerst wordt de pot gedraaid en daarna worden de bloemetjes er met de hand opgemaakt.

Kom langs en geniet mee

Al de foto`s gemaakt door Joyce Schieven geven een Natuurlijk Mooie impressie van onze Effen Anders collectie van Des Pots. Je bent van harte welkom in onze winkels in Aalten en Dinxperlo want voor ieder plekje in huis of bedrijf is er iets te vinden zodat je een persoonlijke tint kunt geven op een eigentijdse, trendy manier. Ben je niet in de gelegenheid om te komen? We sturen het graag voor je op.

Des Pots 1

Des Pots 5

Des Pots 7

 

Top