Het Effen Anders team aan de chocolalala

Chocolade 1

Effen wat Anders

Wij gaan er met het hele team wel eens Effen Anders opuit. Dit keer hebben wij een bezoek gebracht aan chocolade en koffiehuis Magdalena. Eerst kregen we een heerlijke lunch met  warme soep, lekker belegd brood en bitterballen en zo leuk, allemaal verse producten met chocolade erin verwerkt.

Op het verkeerde been gezet

Deze keer hadden Christel en Betty de organisatie op zich genomen en was het voor de rest van het team een verrassing. We werden zelfs verzocht om een mondkapje en plastic handschoenen mee te nemen om ons op het verkeerde been te zetten.

Chocolalala

Na de lunch kregen we een heuse chocolade workshop waarvan we hieronder de foto`s laten zien.  We kregen een film te zien over het hoe en wat en het ontstaan van chocolade en koffiehuis Magdalena en daarna mochten we aan de slag.

Chocolade en koffiehuis Magdalena

We hebben bonbons gemaakt en chocoladeletters, allemaal van echte chocolade en uiteraard flink gesnoept van alle lekkers dat voorbij kwam. Chocolatier Magdalene Haverkamp, te zien op de foto`s en het filmpje heeft ons met veel geduld en kennis begeleid tijdens deze super gezellige middag. Aan het einde gingen we met een tas vol lekkers en een voldaan gevoel naar huis. Het is Magdalena gelukt, ze heeft ons een hele middag zoet kunnen houden. Echt een aanrader om ook een keer te doen.

Effen Anders Workhops

Inmiddels zijn we weer volop aan het werk met onze eigen Effen Anders workshops maar dan met bloemwerk. Erg leuk om een keer mee te maken dat creativiteit op alle fronten leuk is.

Chocolade 2

Chocolade 3

Chocolade 4

Chocolade 5

 

Top