Een  extra terugblik op de decembermaand 2018 vol Inspiratie en Bloemsierkunst. In de blogs hieronder nog meer van voorgaande jaren. Leuk om nog eens terug te zien hoe we telkens weer Effen Anders bezig zijn.

Het huis gezellig maken

Het huis gezellig maken, wie wil dit nu niet? Een van de leukste dingen om te doen en er zijn zoveel Effen Anders mogelijkheden. Vindt u het lastig om de juiste snaar te raken? Of lukt het niet om uw gedachte hierover uit te voeren? Wij helpen u graag op onze Effen Anders manier om een eigentijdse sfeer te creëren met decoratie, glas en aardewerk, bloemwerk, een Natuurlijk Mooi boeket of een vaas met een enkele bloem. Ideeën en inspiratie genoeg, kom gezellig langs!

Inspiratieavonden

In deze blog laten we willekeurige foto`s zien van eerdere Inspiratieavonden, zo leuk om te zien dat ook onze look meegaat met de tijd :)

Inspiratie 2018 1

Inspiratie 2018 2

Bloemsier en Kunst

Met het hele team hebben we deze avonden gewerkt om u te laten genieten van de bijzondere sfeer die de wintermaanden en deze tijd zo aangenaam mogelijk maken. We gaven demonstraties Bloemsier en Kunst en verwenden u met heerlijk hapjes en drankjes en er was alle gelegenheid om rond te kijken tussen onze nieuwe collectie glas en aardewerk. Kortom, Natuurlijk Mooi en een gezellig avondje uit.

Tijdens Inspiratieavond korting

Alleen tijdens de Inspiratieavonden gaven we 10% korting op onze hele collectie met uitzondering van Feurop-cadeaubonnen, Fleurop-orders, Effen Anders cadeaubonnen en andere lopende acties. Ook hebben we per avond een leuke verrassing verloot onder de bezoekers.

Welkom en tot snel

Hoe dan ook, samen maken we er ieder jaar een Natuurlijk Mooi najaar van en een sfeervolle Advent en Kersttijd. Wilt u op de hoogte blijven van alle Effen Anders nieuwtjes, weetjes en onze nieuwste plannen voor 2019? Vraag dan onze Effen wat Anders nieuwsbrief aan dan ben u altijd als eerste op de hoogte.

Inspiratie 2018 3

Inspiratie 2018 4

Inspiratie 2018 5

Inspiratie 2018 7

Inspiratie 2018 8

Inspiratie 2018 9

 

Top