Of ze nu voor een verjaardag, afscheid, Moederdag of voor jezelf zijn: verse bloemen kleuren elke dag. Daarom kopen wij ze dagelijks met liefde voor je in.

Lijnrijder

Bloemen inkopen voor onze Effen Anders bloemenwinkels

Om de mooiste bloemen voor onze winkels uit te kunnen zoeken moeten we wel vroeg opstaan. Maar dat hebben we er graag voor over. In een ander blog vertelden we je al eens dat we onze verse bloemen op de veiling en op beurzen inkopen. Wist je dat we daarnaast ook bloemen bestellen bij onze vaste lijnrijder?

Een lijnrijder is zeg maar een vrachtwagenchauffeur die eerst de bloemen via de klok op de veiling heeft ingekocht, en daarna de bloemen ‘s nachts vanaf de veiling naar verschillende bloemenwinkels rijdt. Ze komen bij onze winkels langs en/of we spreken ’s ochtends vroeg op een vast punt af met onze lijnrijder. Dan hebben we de eerste keus uit het ruime assortiment Natuurlijk mooie bloemen dat ie bij zich heeft.

Kwaliteitsbloemen met een Effen Anders uitstraling

Voor ons is het belangrijk dat de verse bloemen echt Effen Anders zijn. Dus letten we niet alleen op de kwaliteit, het seizoen en de prijs, maar ook op het soort bloem en de kleur. En dan is het een kwestie van kiezen; waar zullen we jou dit keer eens mee verrassen?

Als bloemist hebben we gewoon een prachtig vak. Het is heerlijk om met ons fijne team dagelijks met al dat Natuurlijke moois te werken. Daar worden we blij van.

Locatie Aalten

Aalten bloemen presentaie 1jpg

Daphne en Freddie

Bloemen presentatie Aalten

Extra veel verse bloemen op speciale (feest)dagen

Terug naar ons inkoopproces. Vaak komt de lijnrijder later op de dag nog eens langs. Dan kunnen we eventuele tekorten aanvullen of nieuwe bestellingen plaatsen. Dat is superhandig, zeker rond drukke of speciale (feest)dagen zoals Valentijnsdag, Pasen, Moederdag, de uitslag van eindexamens en Kerstmis.

Snel met de verse bloemen naar Aalten en Dinxperlo

Ruim voor openingstijd brengen we allereerst verse bloemen naar onze bloemenwinkel in Aalten. Nadat de lege vazen daar gevuld zijn, beginnen onze bloembindsters met het samenstellen van boeketten. Want we willen ook voor onze vroegste bezoekers op tijd prachtige bossen vrolijkheid klaar hebben staan.

Daarna gaan we snel met de rest van de verse bloemen door naar onze Effen Anders winkel in Dinxperlo. Daar is het opstellen van de buitenpresentaties dan al in volle gang. Ook hier brengen we snel de bloemenvoorraad weer op peil.

En daarna beginnen onze andere werkzaamheden. Denk maar aan het afhandelen van de online bestellingen, het verzorgen van de planten, het uitpakken en decoreren van ons glas- en aardewerk en het maken van bruidsboeketten of rouwbloemstukken. En natuurlijk kijken we uit naar jouw komst.

Wie maak jij vandaag blij met verse bloemen?

Jezelf? Een jarige tante, pasgetrouwde neef, jubilerende collega, verhuisde kennis, lieve (groot)moeder of een zieke buurman? We helpen je graag aan een passend boeket voor elke gelegenheid. Kom gezellig langs in één van onze winkels. Of bestel direct online.

Locatie Dinxperlo

Buitenpresentatie

Presentatie van bloemen Dinxperlo

Dinxperlo bloemen presentatie 2

Top