Privacy is belangrijk voor iedereen! Wij zijn blij met deze nieuwe wet en geven hierbij openheid hoe wij met uw privacy omgaan. Neem een kijkje in onze bloembinderij.

Privacy 1

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Per mei 2016 is de nieuwe privacywet in werking gegaan en tot uiterlijk 25 mei 2018 kregen alle bedrijven de kans om hiermee overeenkomstig om te gaan.  Deze zogeheten Algemene Verordening Gegevensbescherming (AGV) is een wet waar wij als bloembinders graag willen voldoen.

Effen Anders Bloembinders

In eerste instantie vond ik het schrikken want wat betekent dit voor ons en ook voor u. Maar kijk ik in de spiegel dan is het eigenlijk zo gek nog niet. Wie wil er nu geen privacy? Iedereen toch! Daarom zijn we blij dat er bescherming van persoonsgegevens is. Want geloof mij, ook ik sta niet graag in de belangstelling en werk liever bescheiden achter de schermen maar bij uitzondering heb ik mij Effen Anders op de foto laten zetten. Mij als geen ander beseffend hoe belangrijk privacy is.

Privacy 2

Winkels in Aalten en Dinxperlo

Ons hele team is zich ervan bewust dat er zeer zorgvuldig met alle gegevens moet worden omgegaan. Het is nu eenmaal zo dat wij niet alles uit ons blote hoofd kunnen onthouden en we willen graag bestellingen bezorgen op het juiste adres. Bij onduidelijkheden en menselijke vergissingen willen wij kunnen terugkijken wat er is afgesproken. Wij denken graag creatief in mogelijkheden en oplossingen. Om deze reden vragen wij uw gegevens en alleen als dit nodig is worden ze in onze administratie bewaard. Net als u zijn wij gesteld op onze privacy dus vinden wij het vanzelfsprekend om met alle gegevens zorgvuldig om te gaan!

Ons privacybeleid

Vandaag de dag is er zoveel onduidelijk. Het idee dat er zomaar door een kijkgat kan worden meegekeken is  verontrustend. De nieuwe AVG beschermt u en mij en daarom ben ik  blij dat de regelgeving daar duidelijk in is geworden. Wilt u weten hoe wij met uw privacy omgaan lees dan hier ons privacybeleid.
Wij gaan lekker door zoals we het altijd al gedaan hebben, `Effen Anders` vol passie, creativiteit  en plezier met bloemen en mooie decoratiematerialen bezig zijn. Dat vinden wij zo `Natuurlijk Mooi`!

Privacy 3

Privacy 4

Privacy 5

Top