Een terugblik op de Inspiratieavonden 2017 vol met Bloemsier en Kunst. Geniet in deze Effen wat Anders blog mee van de mooie foto`s.

Inspiratie 2017

Wat was het weer gezellig en sfeervol tijdens de Inspiratieavonden van 2017. Hierbij een terugblik vol Bloemsier en Kunst. Op de rechter foto hieronder wordt er nog druk overlegd door Daphne, Gerrie, Christel en Betty maar al snel gaat het hele team van start. 

Team Effen Anders 1

Team Effen Anders 2

Team Effen Anders 3

Foto`s

Op de foto`s enkele stukken, het resultaat van onze bloembinders waarvan we hierbij leuke actie momenten laten zien. De meeste foto`s zijn dit keer gemaakt door Carolien van Dijk, waarvoor we haar hierbij enorm bedanken.

Aalten en Dinxperlo samen

De Inspiratieavonden worden altijd in Aalten gehouden, gewoon omdat daar meer ruimte is. Zo leuk, echt ons hele team laat zien dat samenwerking belangrijk is, dat brengt locatie Dinxperlo en Aalten bij elkaar.

Een leuke samenwerking

Niet op de foto`s te zien zijn Jannie en Ria maar ze waren er zeker bij. Dankzij hen waren er lekkere hapjes en drankjes. Op deze foto`s laten Christel en Freddie zien dat ze elkaar ondersteunen. Hoe leuk is dat!

Team Effen Anders 4

Team Effen Anders 5

Creativiteit

Wat zijn we trots op alle Effen Anders Bloembinders die deze avonden echt vakmanschap hebben laten zien vol Bloemsier en Kunst. Ze hebben de bezoekers inspiratie gegeven met passie en creativiteit. Op alle foto`s is te zien met hoeveel geduld en liefde de mooiste creaties zijn gemaakt. Kijk maar naar de middelste foto in het tweede blok hieronder bijvoorbeeld, de ondergrond van het bloemstuk is  door Christel gemaakt van dennenappel schubben die stuk voor stuk op een halve bol gelijmd zijn.

Team Effen Anders 6

Team Effen Anders 7

Telkens weer Effen Anders

Heeft u deze avonden gemist? Kijk in deze en eerder blogs naar de terugblikken. Ook in het komende jaar gaan we u weer Effen Anders inspireren. Welk jaargetij het ook is, u bent van harte welkom in onze winkels in Aalten en Dinxperlo! Vraag onze nieuwsbrief aan en we houden u op de hoogte van al onze activiteiten.

Team Effen Anders 8

Team Effen Anders 9

Team Effen Anders 10

Top