Inspiratieavonden vol met Bloemsier en Kunst 2017! 
Alle avonden waren volgeboekt en het was waren weer avonden vol met inspiratie. Hierbij een terugblik, leuk om te zien dat ieder jaar weer Effen Anders is. 

Bloemsier en kunst 1

Bloemsier en Kunst 2

Bloembinders

Als bloembinders maar dan net Effen Anders zijn we graag creatief en inspirerend bezig. Vooral in de donkere decembermaand wanneer de avonden langer zijn en we het binnen gezellig maken is voor ons een speciale tijd. Zoals ieder jaar hebben we ook dit jaar de winkels weer in advent en Kerstsfeer gebracht en werden er Inspiratieavonden gehouden. 

Joyce Schieven

In deze blog kunt u prachtige foto`s zien van de bloemstukken die zijn gemaakt tijdens eerdere Inspiratieavonden. Veel van de foto`s in deze blog zijn gemaakt door Joyce Schieven.

Bloemsier en Kunst

Ieder bloemstuk is een creatieve uitdaging en ieder teamlid heeft zijn/haar eigen inbreng. We werken graag met natuurlijk materialen. Alle stukken zijn Effen Anders en volgens ons motto Natuurlijk Mooi. Wij vinden het passend onder de naam Bloemsier en Kunst!

Bloemsier en Kunst 3

bloemsier en Kunst 4

Bloemsier en Kunst 5

Effen Anders Bloembindster Christel

Ook Bloemsier en Kunst is het bloemstuk gemaakt door onze Effen Anders Bloembindster Christel die dit prachtige arrangement op de foto hier rechtsboven heeft gemaakt voor de Kerstshow van de VBW in Apeldoorn. Geïnspireerd door het werk van Gregor Lersch. We zijn enorm trots op haar!

Aalten en Dinxperlo

Onze bloembinders hebben hebben meestal hun vaste werkplek, Betty is samen met Jannie en Christel bijvoorbeeld het gezicht van Dinxperlo, maar Christel is ook in Aalten inzetbaar. Freddie en Gerrie zijn af en toe in Dinxperlo maar meestal in Aalten. Daphne heeft haar vaste werkplek in Aalten. Toch zijn we allemaal samen een team en tijdens de Inspiratieavonden maar ook workshops en het inkopen e.d. werken we samen. Lees meer over ons team op onze pagina OVER ONS.

Sfeer

Deze blog geeft een indruk van de winter 2017, leuk om dit terug te kunnen kijken.  Ervaar de sfeer en alle Inspiratie van onze bloembinders en durf net Effen Anders te zijn, welk seizoen het ook is.

Bloemsier en kunst 6

Bloemsier en Kunst 7

Deze Effen Anders inspiratie
Trendy, eigentijds, vol sfeer
Natuurlijk Mooi in combinatie
Geniet, verwonder en creëer 

Telkens weer nieuwe ideeën
Het huis vol warmte en licht
Sterren, vazen, Orchideeën
Altijd in tijdloos evenwicht
 
Gezellige, bijzondere tijden
Een warm, hartelijk onthaal
Uitbundig of juist bescheiden
Hoe dan ook, welkom allemaal

Ieder idee of creatieve wens
Gewoon steeds op de juiste plek
Voor jezelf of een medemens
In serene stilte dan wel gesprek
 
Eenvoudig of toch juist groots
Maar ook Natuurlijk Mooi klein
Simpelweg, uitbundig desnoods
Maar durf Effen Anders te zijn!

Top