Graag staan we in onze winkels in Aalten en Dinxperlo voor je klaar maar ook online zijn we vernieuwend bezig. Naast onze Effen Anders Bloembinders winkels die zeker de moeite van een bezoekje waard zijn, zijn we ook graag jouw online bloemist.

Online bestellen

Boeketten, bloemwerk, decoratie, cadeaubonnen, maar ook rouwbloemen en afscheidsboeketten kun je makkelijk en snel bestellen. 

Online bloemen bestellen 1

Boeketten

Zo ben je in ons bezorggebied verzekerd van een door onze eigen bloembinders gebonden boeket. Alle boeketten zijn uniek en net Effen wat Anders en kunnen in verschillende kleurencombinaties en maten worden besteld. Om voor jou de keuze zo eenvoudig mogelijk te maken bieden wij de meeste boeketten in vijf verschillende groottes aan. Dat zijn respectievelijk "bescheiden", "normaal', "vol",  "groot" en "wauw". Hoe duurder een boeket hoe meer bloemen er in het boeket gaan. Uiteraard zijn alle bloemen van goeie kwaliteit.

Verzorgingstips

Een boeket vraagt enige verzorging en de tips die wij daarbij geven komen met een kaartje aan het boeket zodat de ontvanger weet wat hij/zij moet doen om de bloemen zo lang mogelijk te laten staan. Bloemen blijft een levend materiaal dus er kan wel eens wat mis gaan. Mocht er iets niet naar wens zijn laat het ons weten en wij lossen het graag op. Ook buiten ons bezorggebied kun je online bij ons bestellen. Wij geven deze order dan door aan een Fleurop collega dus geen afstand is te groot. 

Online bloemen bestellen 3 
Online bloemen bestellen

Rouwbloemwerk

Ook bij verdrietige gelegenheden is het fijn om bloemen online te kunnen bestellen. Wie weet is de afstand voor het nemen van afscheid te groot of kun je er door omstandigheden niet bij aanwezig zijn. Wij hebben enkele voorbeelden van rouwbloemwerk die je online kunt bestellen. Mocht je specifieke wensen hebben dan kun je dat in het opmerkingsveld aangeven of telefonisch contact met ons opnemen voor overleg. Iedere bestelling behandelen wij met zorg.

Decoratie

Verder kun je decoratie bij ons bestellen via onze online bestelpagina. Glas- en aardewerk, bloemenmeisjes, cadeaubonnen maar ook bloemwerk er is keuze genoeg. Op de foto`s in deze Effen wat Anders blog kun je verschillende voorbeelden zien. Neem snel een kijkje op onze online webshop en ervaar hoe makkelijk dit is.

Online en offline bloemist Online bloemen bestellen 2

Natuurlijk Mooi besteld

Een mooi boeket voor hem
Een lief bloemetje voor haar
Aalten, Dinxperlo of Arnhem
Zorg gewoon goed voor elkaar
 
Maak iemand zomaar blij
Met een Kleur Rijk gebaar
Gever en ontvanger, allebei
Waarderen ze graag elkaar
 
Zo Natuurlijk Mooi besteld
Nu bij Effen Anders online
Ja alle opties staan vermeld
Klik en ze komen tevoorschijn

 

 

Geen excuus of gebrek aan tijd
En geen afstand meer te groot
Alle waardering kunt u kwijt
Op `t kaartje of met een quote
 
Effen wat Anders vergewist
Het contact opnieuw hersteld
Een relatie fleurig opgefrist
Snel online bloemen besteld
 

Bij Online EffenAnders bloemist

 

Top