Onze grootste uitdaging is om telkens `Effen Anders` te zijn. Wij zijn weliswaar op twee locaties aan het werk, in Aalten en Dinxperlo. Toch zijn we als hele groep een enthousiast team dat elkaar inspireert en ieder met eigen talenten `Natuurlijk Mooi` aan het werk is. Samen staan we sterk!

Effen wat Anders locatie Aalten en Dinxperlo

Studieclub Oost Nederland

Ook wij laten ons regelmatig inspireren en gaan met enkele teamleden naar een Studieclub Oost Nederland waar we telkens met een thema aan de slag gaan. Dit keer was het thema `Frames` hieronder op enkele foto`s laten Freddie, Daphne en Christel hun frame zien. Werkelijk prachtige `Effen Anders` kunstwerken, zo `Natuurlijk Mooi`!

Ieder seizoen heeft eigen charme

Ieder seizoen passen we onze winkels aan op de nieuwste trends en met een wisselende collectie decoratiematerialen, glas en aardewerk. We werken het liefst met seizoensbloemen en natuurlijke materialen. Of het nu zomer, herfst, winter of lente is, ieder seizoen heeft haar eigen charme met de daarbij behorende seizoensbloemen.

Boeketten en losse bloemen

Boeketten, bruidswerk en rouwbloemwerk maken is een van onze specialiteiten maar styling met leuke decoratiematerialen, planten, glas en aardewerk ook. Voor iedere gelegenheid hebben we leuke kaarten, sommige zijn gemaakt in eigen beheer. We hebben dagelijks verse boeketten klaarstaan maar ook kunt u een persoonlijk boeket laten samenstellen. Er staan veel losse bloemen in onze bloemenhoek en we adviseren u graag, Gerrie stelt zoals op de foto is te zien een `Effen Anders` boeket samen.

Effen wat Anders Freddie Wassink

Effen wat Anders Freddie Wassink 
Effen wat Anders 4

Fotograaf bij Effen Anders Bloembinders

Betty is niet blij als de fotograaf in de winkel is maar zoals hieronder te zien ontkomt ze niet aan de grote lens. Het is toch gelukt om haar vast te leggen op de gevoelige plaat. Ze is het vaste gezicht in Dinxperlo  waar ze geregeld assistentie krijgt van Jannie. Wist u dat Betty en Jannie al 25 jaar collega`s zijn? Samen zijn ze begonnen bij Flori-Fauna en later bij Kleur en Styl. Inmiddels werkt Betty alweer 7 jaar bij Effen Anders Bloembinders en toen we 5 jaar geleden locatie Dinxperlo begonnen was ook Jannie weer van de partij.

Bloembinders, maar dan net Effen Anders

Wij, bloembinders van Effen Anders willen binnenkort (2017) onze winkels drastischer veranderen omdat wij Effen wat Anders willen en we stellen uw mening op prijs. Daarom vragen we hierbij om uw mening. We hebben een enquêteformulier met vragen die we aan u willen voorleggen. Klik hieronder op de link en u ziet de lijst met vragen. Alle antwoorden, opmerkingen en tips zijn welkom.

Vragenlijst

Iedereen die deze lijst invult kan deze naar een van onze winkels brengen. Anoniem want er liggen enveloppen klaar. Online kunt u onze vragenlijst nog steeds bekijken via deze link en eventueel uitprinten zodat u de lijst rustig thuis kunt invullen. Bij inlevering in een van onze winkels ontvangt u als dank een stralende roos! Wie weet ziet u later uw wens/advies terug in onze winkels. Samen met u staan we dubbel zo sterk! Deze vragenlijst is een groot succes geweest in 2017, mocht u de vragen anno nu nog willen beantwoorden dan stellen we dit zeker op prijs.

Effen wat Anders Bloemenmeisjes

Effen wat Anders Jannie

Effen wat Anders Christel Wijgman

Top