Bloemen zijn er in alle soorten, maten, vormen en kleuren. 

Bloemen die samen mooi combineren

Bloemen die samen mooi combineren

Vele kleuren en soorten

Neem nu de Tulp die zelfs in de vaas rustig door groeit of de Ranonkel die er in vele kleuren is. Wat te denken van de klaproos ofwel Papaver Rhoeas, een echte pioniersplant omdat de zaden van deze plant erg lang hun kiemkracht behouden zodat ze soms na jaren weer aan de oppervlakte komen. 

Verschillende bloemen op één vaas

Verschillende kleuren, maten en soorten bloemen in één vaas, ieder met een eigen schoonheid en kracht die allemaal `Effen Anders` samen een `Natuurlijk Mooi` geheel vormen. Kijk maar op de foto`s, iedere bloem heeft haar eigen charme, samen of alleen.

Krachten bundelen

Jong, oud, dik, dun, arm, rijk, gekleurd of blank, ook ieder mens heeft zijn eigen talenten en mogelijkheden. Wat zou het prachtig zijn als alle verschillende mensen samen op deze aarde kunnen wonen zonder elkaar geweld aan te doen. Mensen moeten juist hun krachten bundelen want samen staan ze sterk en kunnen ze stralen, net als deze bloemen in de vaas. Mensen, dieren en bloemen die in harmonie met elkaar samen leven, hoe mooi zou dat zijn. Kijk dat vinden wij nou `Natuurlijk Mooi`!

Bloemen die samen mooi combineren

Bloemen die samen mooi combineren

Leuke reaties

Regelmatig vragen we onze Facebook volgers om mee te denken welke naam we het boeket voor op onze online bestelpagina kunnen geven. Er kwamen telkens zoveel leuke reacties binnen met echt leuke namen. Normaal gesproken komt er met onze like en win acties een winnaar via loting naar voren. Dit keer moesten we kiezen, een hele opgave met zoveel leuke reacties. De winnaar hebben we inmiddels bekend gemaakt via onze Facebookpagina, volg ons want er blijven nieuwe acties komen.

Samen Mooi

Toch hebben we besloten om nog een winnaar te benoemen. Bea Voskuil had voor het boeket de naam `Samen Mooi` bedacht. Bovenstaande tekst komt van een blog die we al enkele jaren geleden geplaatst hebben onder de naam `Verschillen`. Nu willen we het onderwerp opnieuw onder de aandacht brengen met de passende titel `Samen Mooi` omdat Bea met haar inzending -Samen mooi!!!!! Alle soorten en kleuren kunnen samen, dus wij mensen ook!! - dezelfde gedachtegang heeft als ons team.

Regenboogboeket

Om deze reden krijgt Bea ook een `Regenboog` boeket omdat ze met haar bijdrage een passende naam heeft gegeven aan deze blog, waarvoor we Bea hartelijk willen bedanken. 

Bloemen die samen mooi combineren

Bloemen die samen mooi combineren

Top