Wat was het weer leuk om te doen, de Effen Anders Inspiratieavonden van 2016. Er was veel belangstelling voor het bindwerk van onze bloembinders. Freddie, Daphne, Betty, Gerrie en Christel hebben hun creatieve talenten en vakmanschap goed laten zien. Het waren avonden met bijzonder Bloemsier en Kunst! In deze blog een terugblik.

Inspiratie met Bloemsier en Kunst

Cupcakes

Janny en onze stagiair Luc hebben er voor gezorgd dat iedereen van een hapje en drankje werd voorzien. De overheerlijke cupcakes zijn dit jaar verzorgd door Imke van Dijk, wilt u kennis met Immies maken kijk dan op haar Facebookpagina.

Bedrijfspresentatie

Rudie Kreunen heeft deze keer de mooie foto`s gemaakt, in deze Effen wat Anders blog kunt u hiervan meegenieten. Rudie is ook de ontwerper en maker van onze digitale bedrijfspresentatie. Heeft u dit filmpje nog niet gezien? Kijk dan op de Over Ons pagina van deze site.

Bijzondere materialen

Er was ook dit jaar weer veel `Effen Anders` bloemwerk en er zijn bijzondere materialen en bloemen verwerkt. Wij werken graag met `Natuurlijk Mooie` materialen, iets waar we graag voor u naar op zoek gaan. Ook het inkopen van glas- en aardewerk is een uitdaging die we graag aan gaan. De leuke trends en nieuwe ideeën tijdens deze Inspiratieavonden zijn enthousiast ontvangen.

Inspiratie met Bloemsier en Kunst

Inspiratie met Bloemsier en Kunst

Inspiratie met Bloemsier en Kunst

Warme sfeer

De Advent en Kerstperiode is voor ons, bloembinders een tijd waarin we kunnen laten zien dat met de mooiste en nieuwste materialen een warme sfeer is te creëren in uw huis. In deze tijd van lange avonden en guur weer een heerlijk thuiskomen.

Welkom

Ons hele team heeft zich ingezet om er weer bijzonder avonden van te maken die we als het aan ons ligt vaker zullen evenaren. We bedanken u voor de belangstelling en wensen iedereen een mooie dag. Wij staan voor u klaar, u bent van harte welkom in onze winkels in Aalten en Dinxperlo. Online bestellen kan ook. Rest ons onderstaande tijdloze Kerstwens met u te delen.

Inspiratie met Bloemsier en Kunst

Inspiratie met Bloemsier en Kunst

Vrede, vrijheid en harmonie
Moeder Aarde in bruikleen
Hartverwarmende energie
Als vreugdevolle bouwsteen
Met enthousiaste sympathie
`n Samenleving voor iedereen

Inspiratie met Bloemsier en Kunst

Top