Effen Anders Inspiratie
Natuurlijk Mooie creatie
Een sfeer van warm licht
En een stijlvol evenwicht

Effen Anders inspiratie

Altijd net `Effen Anders`
Creatieve voorstanders
Verwonder en ontplooi
Altijd `Natuurlijk Mooi`!

Effen Anders inspiratie

Terugblik op de Inspiratieavond 2016

Op woensdag 23 en donderdag 24 november 2016 waren er weer de `Effen Anders` Inspiratie avonden. Onze binders inspireerden u deze avond met de nieuwste trends en bijzonder bloemwerk. Ook deze avonden werd u op `Natuurlijk Mooie` wijze meegenomen in een sfeer van licht en enthousiasme.

Beurzen

Op deze foto`s kunt u genieten van de prachtige foto`s van de shows van vorig jaar. Zoals altijd hebben we de meest trendy collectie die we voor u hebben uitgezocht op beurzen, o.a. in Parijs. Onze uitdaging is om u te inspireren net Effen Anders te durven zijn.

Bron van gezelligheid

In een wereld vol spanning en druk is het fijn thuiskomen in een sfeer van rust. Wie wil er nu niet op een stijlvolle manier met bijzonder details en aanpassingen een thuis creëren zodat de komende donkere maanden een bron van gezelligheid en warmte zijn. Deze terugblijk geeft u een warme en gezellige sfeer. Tijdloos en toch eigentijds.

Effen Anders inspiratie

Effen Anders inspiratie

Effen Anders inspiratie

Zelf aan de slag?

Wilt u zelf ook creatief aan de slag dan kunt u zich opgeven voor de Kerstworkshops die we ieder jaar geven. Hoe leuk is het om onder deskundige begeleiding uw eigen creatieve draai te geven aan uw kerstversiering. Wilt u op de hoogte blijven van de data`s van onze verschillende workshops vraag dan onze nieuwsbrief aan of kijk op onze Workshop pagina. Ieder seizoen geven we passende workshops voor dat moment.

Effen Anders inspiratie

Effen Anders inspiratie

Top