10 jaar Effen - Anders bezig
10 jaar zo kleurrijk aanwezig
10 jaar fijn bloemrijk creatief
10 jaar fleurig en decoratief
10 jaar `Natuurlijk Mooi` blij
In ieder wisselend jaargetij 


10 jaar bloemen en planten
10 jaar veel tevreden klanten
10 jaar, we gaan lekker door
10 jaar in ons stijlvolle spoor
De volgende trendy 10,
we gaan ervoor!

10 jaar Effen Anders Bloembinders

Freddie Wassink

Tien jaar geleden, in 2006 begon bloembinder Freddie Wassink voor zichzelf in het centrum van Aalten. Hij heeft de zaak indertijd overgenomen van Henk Luimes. Er is erg veel veranderd in die jaren. Als eerste de naam want achter Effen Anders kwam Bloembinders te staan. Ook het logo en de aanpak, want dit is wat Freddie voor ogen had. Een winkel zoals het nu is met een eigen stijl en een eigen invulling, voor een eigen doelgroep. In 2010 is de kelder flink aangepakt en onderdeel van de winkel geworden. Hier worden o.a. workshops, styling en inspiratieavonden gehouden. In 2012 kwam er zelfs een tweede locatie Effen Anders Bloembinders in Dinxperlo bij.

10 jaar Effen Anders Bloembinders

Model Esmee Wassink

Bijzonder om zelfs een eigen `Effen Anders` model te kunnen inzetten. Esmee de dochter van Freddie staat al jaren klaar om zich voor de lens met prachtige boeketten en haardecoraties te laten fotograferen. Hoe leuk is het om vader en dochter samen in de bovenste fotobalk te zien. Kijk voor meer mooie foto`s van Esmee op onze online bestelpagina en andere plekken van deze site. Zoals u weet kunt u ook online bloemen bestellen. Onze eigen bezorgdienst levert in een groot deel van de Achterhoek. Voor levering in heel Nederland zijn we aangesloten bij Fleurop.

10 jaar Effen Anders Bloembinders

Het team

Het is echt teamwork in een team dat op dit moment naast Freddie uit Daphne Pelgrim, Betty Grootnibbelink, Gerrie Baten, Christel Wijgman en Jannie Diersen bestaat. Ieder met zijn of haar eigen talent. Kijk op onze Effen wat Anders pagina voor wie bij welke foto hoort. Samen een vakkundig en creatief bloembinders team met als motto: `Effen Anders` en zoals altijd `Natuurlijk Mooi`! Ieder seizoen is er ook plek voor stagiaires en dat zijn op dit moment Luc en Lizette.

10 jaar Effen Anders Bloembinders

Telkens weer Effen Anders

Boeketten, bloemwerk, planten, glas- en aardewerk, decoratiematerialen, styling en interieuradvies. Zelfs kaarten waaronder een serie zelfgeschreven en in eigen beheer uitgegeven unieke bloemenkaarten. De afwisseling en nieuwe trends waar we steeds weer op in kunnen inspringen maken ons werk telkens weer `Effen Anders`.

10 jaar Effen Anders Bloembinders

Er was een klein feestje

Op zaterdag 1 oktober 2016 was er een klein feestje in beide vestigingen. Elke betalende klant kreeg iets leuks en een hapje en drankje voor iedere bezoeker. In plaats van de 'Verrassing van de week' was er een week lang de ' Verrassing van de dag' Dat betekende elke dag een verrassing voor één van de klanten.

10 jaar Effen Anders Bloembinders

Bloemenabonnement

Van 24 t/m 30 oktober was het Rozen- en Bottelweek met aandacht voor rozen en bottels. Per vestiging werd er een bloemenabonnement ter waarde van
€ 100.-- verloot. Ook waren er in oktober Effen Anders Facebookacties, sowieso hebben we regelmatig Facebook actie dus volg ons daarom op Facebook.

10 jaar Effen Anders Bloembinders

Foto`s van 10 jaar terug

Kijk toch eens hoe de winkel er 10 jaar geleden uitzag en geniet mee van deze oude foto`s. In al die jaren zijn er ook medewerkers naar andere plekken gegaan maar we denken met plezier terug aan bijvoorbeeld Femke, Bea en Ursula. Ook zij hebben een bijdrage geleverd aan eerdere jaren. Net als lieve familieleden, vrienden en partners en eerdere stagiaires . Waarvoor hartelijk dank.

10 jaar Effen Anders Bloembinders

We laten van ons horen

De komende jaren gaan we enthousiast verder en zullen telkens `Effen Anders` van ons laten horen. We blijven genieten van ons prachtige vak en alles wat daar bij komt kijken. Bekijk ook de digitale bedrijfspresentatie die een goeie indruk geeft van alles wat wij doen. Kom langs in onze winkels, u bent van harte welkom. We zijn blij met alle reacties en tips want dat vinden wij zoals altijd `Natuurlijk Mooi`. Ook al onze klanten willen we bedanken voor het vertrouwen.

10 jaar Effen Anders Bloembinders

Aalten en Dinxperlo

Hierboven op de foto`s hoe het nu is: Effen Anders Bloembinders, locatie Aalten en Dinxperlo met een enthousiast team dat werkt met vakmanschap en passie. Kleurrijk, eigentijds en trendy, wij gaan ervoor!

10 jaar Effen Anders Bloembinders

Top