Het is voorjaar. De dagen zijn alweer wat langer, het wordt later donker. Wij zijn er klaar voor! 

Voorjaarskriebels 1

Effen Anders Voorjaar 5

Voorjaarskriebels 2

Voorjaarsbloemen

De bomen gaan uitlopen en sommigen worden wat groener, veel planten en bloemen gaan bloeien. De lente is begonnen. Het gefluit van de vogels en het geleidelijk warmer worden maakt ons vaak blij. Voor ons als bloembinders is deze periode van het jaar een heerlijke tijd om te werken. Voorjaarsbloemen zoals de Tulpen, Ranonkels en Anemonen maar ook bijzondere decoratiematerialen en alle verschillende decoratie-eieren geven ons veel inspiratie om `Effen Anders` boeketten en bloemwerk te creëren. Kortom, een tijd van hoop en vernieuwing.

Maart, April en Mei

Alle seizoenen hebben een eigen sfeer en charme. De maand Maart die bekend staat om het gezegde: `Maart roert zijn staart`. Daarna komt April en die doet wat hij wil. Op weg naar Mei want dan zijn alle vogels weer blij.  Welke voorjaarsmaand ook,  voor ons sowieso een vrolijke uitdaging en dat vinden wij `Natuurlijk Mooi`!  Kom langs in een van onze winkels en geniet mee, u bent van harte welkom.

Workshops

Ook dit voorjaar hebben we workshops gegeven. Deze avonden zijn goed bezocht en iedereen is met een eigengemaakt Effen Anders bloemstuk naar huis gegaan. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de najaarsworshops geef u dan op voor de Effen wat Anders nieuwsbrief zo weet u als eerste welke van de data`s ze worden gehouden.

Voorjaarskriebels 3

Voorjaarskriebels 7

Zijden bloemen

Het huis opfrissen met Effen Anders bloemen en decoratie is Natuurlijk Mooi. Een plek creëren waar het goed thuiskomen is, wie wil dat nu niet? Is er weinig tijd om te verzorgen of een donkere plek in uw kamer of bedrijf. Geen probleem want we hebben een bijzondere collectie zijden bloemen van Silka die we kunnen verwerken op allerlei Effen Anders manieren. Makkelijk en toch eigentijds en vrolijk. Kijk hier voor nog meer voorjaarskriebels!

Een nieuw begin

Soms komt er iets ten einde

Alle momenten gaan voorbij

`t Heeft gebracht en verfijnde

Maakt opeens niet meer blij

Veranderingen komen, gaan

Als eb en vloed, dag en de nacht

Je kunt de voorkeur geven aan

Een vernieuwende aandacht

Aan verfrissende fijne  dingen

Ja, wat maakt je werkelijk blij

Achterlatende herinneringen

Op naar een nieuw jaargetij

Leef en stap in het avontuur

Vol kansen naar veel plezier

Natuurlijk Mooi en heel puur

Op een Effen Anders manier

Voorjaarskriebels 4

Voorjaarskriebels 6

Voorjaarskriebels 5

 

Top