Het voorjaar in aantocht. De dagen zijn alweer wat langer, het wordt later donker. Wij zijn er klaar voor! 

Voorjaarskriebels 1

Effen Anders Voorjaar 5

Voorjaarskriebels 2

Voorjaarsbloemen

De bomen gaan uitlopen en sommigen worden wat groener, veel planten en bloemen gaan bloeien. In deze maand begint de lente. Het gefluit van de vogels en het geleidelijk warmer worden maakt ons vaak blij. Voor ons als bloembinders is deze periode van het jaar een heerlijke tijd om te werken. Voorjaarsbloemen zoals de Tulpen, Ranonkels en Anemonen maar ook bijzondere decoratiematerialen en alle verschillende decoratie-eieren geven ons veel inspiratie om `Effen Anders` boeketten en bloemwerk te creëren. Kortom, een tijd van hoop en vernieuwing.

Maart roert zijn staart

Alle seizoenen hebben een eigen sfeer en charme maar de maand Maart die bekend staat om het gezegde: `Maart roert zijn staart` is voor ons een vrolijke uitdaging en dat vinden wij `Natuurlijk Mooi`! Kom langs in een van onze winkels en geniet mee, u bent van harte welkom.

Workshops

Om al in de voorjaarssfeer te komen geven we op 27 februari een Voorjaarsworkshop en later in het voorjaar op 10 april de Paasworkshop. Opgeven kan in onze winkels in Aalten en Dinxperlo of online via deze site.

Voorjaarskriebels 3

Voorjaarskriebels 7

Klok verzetten

In de nacht van 30 op 31 maart zetten we de klok één uur vooruit en dan gaat de zomertijd weer in. De tijd van zon, licht en warmte!

Paasdagen

Het duurt nog even want de Paasdagen zijn laat dit jaar. Op 21 en 22 april 2019 vieren we dit jaar de Paasdagen. 

Zijden bloemen

Het huis opfrissen met Effen Anders bloemen en decoratie is Natuurlijk Mooi. Een plek creëren waar het goed thuiskomen is, wie wil dat nu niet? Is er weinig tijd om te verzorgen of een donkere plek in uw kamer of bedrijf. Geen probleem want we hebben een bijzondere collectie zijden bloemen van Silka die we kunnen verwerken op allerlei Effen Anders manieren. Makkelijk en toch eigentijds en vrolijk. Kijk hier voor nog meer voorjaarskriebels!

Voorjaarskriebels 4

Voorjaarskriebels 6

Voorjaarskriebels 5

 

Top