Wat hebben we genoten op zaterdag, 10 oktober 2015, tijdens de Inspiratiedag van de Nederlandse Roos. De locaties Aalten en Dinxperlo van Effen Anders Bloembinders stonden deze dag helemaal in het teken van de Nederlandse Roos.

Inspiratie van de Nederlandse roos

Avalanche Rozen

In Aalten kwam Simone van der Burg van rozenkwekerij VOF J.A. van der Burg langs met mooie witte `Avalanche` rozen. Ze vertelde alles over hoe het werk op hun Rozenkwekerij er aan toe gaat. Zeer indrukwekkend om te zien hoe de rozen gekweekt worden. Kijk maar eens voor meer informatie en een prachtig filmpje op hun site: https://www.vofjavanderburg.nl/
Vaak komen rozen uit het buitenland dus hoe leuk is het om te laten zien dat we als bloemenland bij uitstek, prachtige rozen hebben van onze eigen Nederlandse rozenkwekers.

Inspiratie van de Nederlandse roos

Nederlandse Rozenkwekers

In Dinxperlo kwam rozenkweker Ton Besselink namens D-Roses langs. Hij vertelde dat ze de prachtige, roze, oersterke roos met een perfecte uitbloei `Heaven` kweken. Op dit bedrijf wordt voor 95% aan biologische gewasbescherming gedaan. D-Roses in verenigd bij Rosebrandt Dutch Masterpiece, een gezamenlijke Nederlandse naam voor rozentelers die de Nederlandse kwaliteitsroos een gezicht geeft. Lees meer hierover op hun site: http://www.rosebrandt.nl/

inspiratie van de nederlandse roos 0

Nederlandse Roos

Ons team heeft vol enthousiasme laten zien hoe bloembinders met deze prachtige rozen `Effen Anders` creaties kunnen binden en iedere klant kreeg een Nederlandse Roos op een glazen vaas. Ook werden er op straat kaartjes uitgedeeld waarmee de voorbijgangers een gratis roos mochten ophalen in een van onze winkels.

Inspiratie van de Nederlandse roos

Eveline van den Brink

Bijzonder vonden we de hulp van Eveline van den Brink, relatiebeheerder van de VBW, Vereniging Bloemist Winkeliers. `s Morgens heeft ze het team in Dinxperlo versterking gegeven door rond te gaan met een drankje en een chocolaatje en `s middags sprong ze bij in Aalten. Een gezellige hulp waar we haar voor willen bedanken.
Op beide locaties werden deze dag door een winnares van onze Facebook en nieuwsbrief lezersactie een gratis Rozenboeket opgehaald.

Inspiratie van de Nederlandse roos

Wij Inspireren

Deze dag hadden ook 7 collega bloemisten de dag van de Inspiratie van de Nederlandse Roos, dus in totaal waren 11 winkels met verve ambassadeur van de Nederlandse Roos onder het gezamenlijke motto `Wij Inspireren`. Wat ons betreft is dit volgend jaar zeker leuk om te herhalen, we hopen dat u dat ook een goed idee vindt. Wij genieten thuis en op ons werk na van deze mooie rozen en vonden het een stralende dag, echt `Effen Anders` en zoals altijd `Natuurlijk Mooi`.

Top