De aankleding van een feest, het bloemwerk voor een complete bruiloft, We vinden het een uitdaging om samen met u, deze belangrijke dag geheel in uw eigen stijl met een bruidsboeket en eventueel corsages en ander bloemwerk te verzorgen. Denk ook eens aan autoversiering, kerkversiering en zaalaankleding. Effen Anders Bloembinders staat garant voor een hoge kwaliteit. Afspraak is bij ons afspraak.

Rouwarrangementen maken we geheel naar uw persoonlijke wensen. Dit kan zowel in moderne als klassieke vorm, maar altijd met zorg samengesteld. Kom langs in onze winkels en we helpen u graag. Een afspraak aan huis is ook mogelijk.

Bel of mail voor een afspraak. We nemen graag de tijd voor u! In onze winkels hebben wij voorbeeldboeken om inspiratie uit op te doen maar natuurlijk is elk werk uniek.

Top
12.5 jaar Effen Anders Bloembinders

Bloemveiling Aalsmeer

Effen Anders Bloembinders bestaat 12.5 jaar. Dit vieren we samen met een Natuurlijk Mooi jubileum en de `SAMEN OP STAP`actie. 20 klanten gaan met Freddie Wassink en een teamlid naar de Aalsmeerse Bloemenveiling. Hoe u kans maakt om mee te gaan, leggen we uit in onze Effen wat Anders blog.