Ook wij zijn geschrokken van het Corona virus. Een lastige tijd voor iedereen.
Hoe wij hier mee omgaan vertellen we je in deze Effen wat Anders blog.

Bestel Online
want we zijn Offline maar ook Online jouw bloemist!

Regels vanwege wetgeving rondom Corona crisis:

  • Wij zorgen voor een regelmatige schoonmaakronde in onze winkels.
  • Wij houden 1.5 meter afstand van onze klanten.

Daarom vragen we van jou:

  • Niet meer dan 4 klanten tegelijk in de winkel.
  • Houdt 1.5 meter afstand van de medewerkers en andere klanten.
  • Niet zelf de bloemen en /of boeketten aanraken, wij pakken ze graag voor jou.
  • Graag via PIN betalen.
  • Waar mogelijk bestel online of bestel telefonisch.

Corona virus

Effen Anders Bloembinders

Wij, Effen Anders Bloembinders volgen de adviezen en richtlijnen van de RIVM op. We treffen extra hygiëne maatregelen zodat je en onze binders zo veilig mogelijk door kunnen gaan. We vragen onze klanten om zoveel mogelijk te pinnen en de aanbevolen afstand te bewaren.

Online bestellen

Mocht je niet langs kunnen of willen komen dan hebben we de online webshop voor boeketten, decoraties, rouwbloemen, cadeaubonnen en bloemstukken. Er is voldoende keuze aan mogelijkheden. Wel kan het in deze tijd voorkomen dat het assortiment wat minder ruim is dan normaal. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Telefonisch bestellen

Mocht je iets willen bestellen dat niet op onze website is te vinden, neem dan telefonisch contact met ons op. In overleg kunnen we jouw wensen uitvoeren. Je ontvangt dan een mail met een code zodat je snel, makkelijk en veilig kunt betalen.

Corona virus 3

Wees lief voor elkaar

We merken dat er heel veel mensen met leuke initiatieven komen. Er worden bloemen besteld om anderen een hart onder de riem te steken en we hebben echt hartverwarmende reacties gehad van mensen die met ons, hun naasten en ouderen meedenken. Heel erg veel dank hiervoor. Ook zijn er in de chaos bestelling te vroeg bezorgd, het is fijn om te ervaren dat er veel begrip is van en voor anderen.

Bemoediging

Voor iedereen is dit een moeilijke tijd. In het bijzonder voor de mensen die ziek zijn en de nabestaanden van mensen die zijn overleden. Omdat er al heel veel nare berichten rondgaan willen wij bemoedigende berichten verspreiden. Daarom hieronder enkele berichten die we ook via de sociale media hebben gedaan. Samen komen we hier doorheen.

Corona virus 1

 

Samen

Samen komen we hier doorheen!

 

Corona virus 2

Top