Effen Anders Bloembinders in december, een maand vol sfeer, gezelligheid en creativiteit. Kortom Effen Anders en zoals altijd Natuurlijk Mooi! 

Inspiratie Natuurlijk Mooi 1

Inspiratie Natuurlijk Mooi 2

Bloembinders maar dan Effen Anders
Wat was het weer leuk en bijzonder om te doen, de Inspiratieavonden van 2018. Het hele Effen Anders Bloembinders team heeft zich goed voorbereid om deze avonden tot een groot succes te maken. Volgens ons is het wederom gelukt en zijn Freddie, Daphne, Betty, Gerrie, Christel en Jannie  er in geslaagd om er Natuurlijk Mooie avonden van te maken.

Bloemsier en Kunst
Freddie heeft samen met zijn bloembindsters twee sfeervolle avonden verzorgd.  Er zijn prachtige bloemcreaties gemaakt en er werd geconcentreerd en vakkundig gewerkt aan het bloemwerk  met veel creativiteit en enthousiasme. We kunnen zeggen dat het echt avonden waren vol met Bloemsier en Kunst.

Hapjes en drankjes
Jannie had voor het hele stel gekookt en nam de leiding om alle gasten te voorzien van een lekker hapje en drankje. Ze had daarbij hulp want op beide avonden was er een stagiaire. De eerste avond Sharon, stagiaire in Dinxperlo en de tweede avond Vera, stagiaire in Aalten, om te helpen met de catering. Per avond is er ook een bezoeker door middel van verloting blij gemaakt met een Effen Anders bloemstuk.

Natuurlijk Mooi
Wij vonden het weer heel bijzonder om te doen. Mocht u het gemist hebben dan is dat geen probleem. Het bloemwerk staat over de beide winkels verdeeld en kan nog bekeken worden. Uiteraard staan we de hele december maand klaar om u te inspireren met de laatste trendy ideeën om er samen een bijzondere maar ook Effen Anders feestmaand van te maken. Creatief, trendy, stijlvol, vakkundig en gastvrij, met ons kleurrijke motto: `Effen Anders en altijd Natuurlijk Mooi`!

Foto`s
Geniet mee van alle foto`s die gemaakt zijn door Joyce Schieven en waarvan we hieronder een impressie laten zien. De hele december maand bent u van harte welkom, er zijn extra koopavonden en een koopzondag zodat u alle gelegenheid heeft om uw Effen Anders inkopen te doen. We zien u graag in onze winkels in Aalten en Dinxperlo. Mocht u geen tijd hebben om langs te komen? Online bestellen kan ook.

Inspiratie Natuurlijk Mooi 3

Inspiratie Natuurlijk Mooi 4

Inspiratie Natuurlijk Mooi 5

Inspiratie Natuurlijk Mooi 6

Inspiratie Natuurlijk Mooi 7

Inspiratie Natuurlijk Mooi 8

Inspiratie Natuurlijk Mooi 9

Inspiratie Natuurlijk Mooi 10

Inspiratie Natuurlijk mooi 11

Top