Vanaf nu hebben we het Effen Anders boeket van de maand. Daaraan hebben we een leuke actie gekoppeld in onze winkels, voor onze Facebookvolgers en nieuwsbrieflezers.

Geef ons BOEKET VAN DE MAAND een naam!
Vanaf 1 mei maken wij elke maand een speciaal Effen Anders maandboeket voor € 22.50. Dit boeket staat de hele maand vers gebonden klaar in onze winkels in Aalten en Dinxperlo en is ook online te bestellen in onze webshop. Hieronder op de foto het boeket van de maand december. Maar een boeket zonder naam is niet Effen Anders. Daarom vragen we uw hulp.

Boeket December

Geef dit boeket een naam
Bedenk een naam voor dit boeket. Misschien is er een bijzondere gebeurtenis of herinnering waarom dit boeket juist in deze maand voor u zo bijzonder is. Het boeket wordt aan het eind van de maand gedoopt met de meest bijzondere, opvallendste, passende of speciale naam. En ...... wordt daarna een vast onderdeel van ons online assortiment in alle varianten ("bescheiden", "normaal", "vol", "groot" en "wauw").

boeket formaten

Vier winnaars
Iedereen kan meedoen. In onze winkels in Aalten en Dinxperlo staat het boeket van de maand op de toonbank en kunt u uw suggestie laten weten. Via onze Facebook pagina showen we dit boeket  'zonder naam'  en kunt u uw naam voor dit boeket met alle volgers delen. Uw keuze kunt u uiteraard toelichten. Het boeket van de maand showen we natuurlijk ook in onze nieuwsbrief. Abonnees kunnen eenvoudig een mail sturen met hun naam voor het boeket van de maand.
Er zijn per maand vier winnaars (één per winkel, één uit de Facebook inzenders en één nieuwsbriefabonnee). Zij kunnen allemaal op de eerste werkdag van de volgende maand hun boeket in één van onze winkels ophalen.

Er kan er maar één winnen
Uit deze vier winnaars wordt de maandwinnaar gekozen. Deze winnaar ontvangt het boeket in een passende vaas. De winnende naam van het boeket van de maand wordt in de winkels, op Facebook en in de nieuwsbrief bekend gemaakt. Daarna is het boeket met de nieuwe naam een vast onderdeel van ons online assortiment.

Doe mee!
Kom langs in onze winkels, volg ons op Facebook voor een extra kans en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Doe mee en maak kans op een boeket dat de naam van uw keuze krijgt. Zo wordt een bijzondere maand nog specialer. Wij dragen zo bij aan een bijzonder bloemrijk jaar `Effen Anders` en altijd `Natuurlijk Mooi`, zoals u dat van ons gewend bent.

 

 

Top